Ana SayfaDizilerTablo Vahim! Eylül Sezonuna Çok Az Dizi Devam Edecek!

İlgili Postlar

Tablo Vahim! Eylül Sezonuna Çok Az Dizi Devam Edecek!

Bu sezonda tabiri caizse izleyiciye dizi dayanmıyor. Büyük umutlar ile başlayan diziler 10. bölümü görmeden bitiyor. Kanallar, oyuncular hangi diziye başlarsa hüsrana uğruyor ve çok az dizi reyting rekorlarında tutunabiliyor. Eylül sezonun da ise çok az dizi devam edecek. Detayları haberimizde…

Tablo Vahim! Eylül Sezonuna Çok Az Dizi Devam Edecek!

Kanallar bu sezon büyük umutlarla, iddialarla onlarca diziyi yayına getirdiler ancak çok ilginç bir sezon yaşadık ve pek çoğu ilk bölümlerden rafa kalktı bile. Dizilerin başlama süreci o kadar hızlı oldu ki, hangi dizi ne zaman başladığı anlaşılmadan diziler yayından kaldırıldı. Reytingi düşük gelen bazı dizilere 3. bölüm şansı daha tanınmadı. Hatta tek bölümle ekrandan kaldırılan dizilerin bile olması bu sezonun çok hızlı geçeceğinin habercisi idi.

 

Yeni sezona Siyah Beyaz Aşk, 8.Gün, Mehmed Bir Cihan Fatihi, Vatanım Sensin, Servet yeni sezonda devam etmeyecek diziler arasında konuşuluyor. Şuanda devam edecek diziler arasında da her an final sürprizi yapabilir. Eylül sezonuna başladığımız zaman neyin ne olduğunu gözlemleyeceğiz.

Siyah Beyaz Aşk Oyuncu Kadrosu

8. Gün Oyuncu Kadrosu

Mehmed Bir Cihan Fatihi Oyuncu Kadrosu

Vatanım Sensin Oyuncu Kadrosu

Servet Dizisi Oyuncu Kadrosu 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler