Ana SayfaDizilerSezon Bitmeden Bir Final Haberi Daha Geldi!

İlgili Postlar

Sezon Bitmeden Bir Final Haberi Daha Geldi!

Sezonun bitmesine yakın bir diziden daha final haberi geldi. Dizi sektöründe öyle bir yıl geçti ki, bazı dizilere 3. bölüm hakkı bile tanınmadan yayından kaldırıldı. İzleyici çoğu zaman ne olduğunu çözemedi. Bir final haberi de sevilen dizi olan Vatanım Sensin’den geldi. Vatanım Sensin’in sezon bitmeden final yapacağı ortaya çıktı.

Vatanım Sensin Yerine Hangi Dizi Gelecek?

Sezon Bitmeden Bir Final Haberi Daha Geldi!

Bu sezon bitmeden final yapacak diziler arasında Vatanım Sensin projesi de dahil oldu. Daha önce de final haberleri ile gündeme gelen dizinin final yapacağı doğrulandı. Bu hafta 53. bölümü ekrana gelecek olan dizinin final yapacağı haberini Oya Doğan verdi. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerinde oynadıkları dizinin 54. bölümde final yapması bekleniyor.

Oya Doğan yaptığı açıklamada,  perşembe akşamlarının yayınlanan dizileri hakkında devam edip etmeyeceklerini yorumlarken “Ancak Vatanım Sensin haftaya bitiyor” açıklamasıyla final tarihini de vermiş oldu.

Vatanım Sensin Oyuncu Kadrosu

Vatanım Sensin Dizisinin Konusu Ne?

Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini… Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.Vatanım Sensin ; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların,  her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesi olan dizinin final haberi 53. bölümde yapacak olan final haberi ile sevenlerini üzdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler