Ana SayfaÜnlülerSütyensiz Paylaşım Yapan Merve Boluğur'a Takipçileri Ne Dedi..

İlgili Postlar

Sütyensiz Paylaşım Yapan Merve Boluğur’a Takipçileri Ne Dedi..

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Burak Dayı ile olan birlikteliği sonlandıran oyuncu Merve Boluğur’un yaz keyfini çıkarmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarını her zaman aktif kullanan Merve Boluğur, son paylaşımlarıyla yine magazin gündeme oturdu. Özgüveniylede büyük beğeni toplayan Merve Boloğur’un sütyensiz pozlarına takipçileri nasıl karşıladı. Detaylar Haberimizde..

Merve Boluğur Yeni Dövmesi Dikkatlarden Kaçmadı!

Sütyensiz Paylaşım Yapan Merve Boluğur’a Takipçileri Ne Dedi..

Başarılı oyuncu Merve Boluğur, sosyal medyadan tanışıp arkadaş olduğu Burak Dayı adlı takipçisiyle geçen güzlerde beraberliğini  açıklamıştı. Merve Boluğur, geçtiğimiz gün simsiyah bluzu ve taytı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İçine sütyen giymeyi tercih etmeyen güzel oyuncunun göğüs uçlarının bluzünden çıkması takipçilerini ise rahatsız etti.

Merve Boluğur kimdir?

Zorlu Avm’de Yalnız Dolaştı…

Her daim sosyal medya hesaplarından yayınladığı cesur paylaşımlarıyla isminden söz ettiren başarılı oyuncu Merve Boluğur, geçen gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Yalnız başına Zorlu’ya gelen Merve Boluğur, kısa bir süre Avm’de dolaştı.

Sütyen Giymeyince Olanlar Oldu…

O gün, Zolru AVM ‘de dolaşırken üzerindeki kıyafetleriyle sosyal medya hesabında da paylaşım yapan Merve Boluğur içine sütyen giymeyince  göğüs uçları siyah blüzünden çıkıverdi. Siyah taytı ve bluzu ile tüm dikkatleri üzerine çeken Merve Boluğur’un son haline takipçilerinden yorumlar geldi..

“Sütyen takmıyor sizi mi takacak”

Takipçilerinden bir kısmı devamlı eleştirilen Merve Boluğur için “Sütyen takmıyor sizi mi takacak” ifadelerini kullanırken bazı kullanıcılar ise Merve Boluğur’un bu görüntüsünü çok abartılı buldu.

Merve Boluğur: “Sezon İçin Gelen Teklifler Var”

Şimdilerde yeni sezon için yoğun bir görüşme trafiği yaşadığını anlatan Merve Boluğur, “Sezon için gelen teklifler var. Dizi, sinema ve reklam filmi teklifleri var. Ama henüz netleşen ve evet bu projede yer alıyorum, diyebileceğim bir durum yok. Ama dediğim gibi yoğun bir dönemden geçiyorum şu sıralar”ifadeleriyle hayranları için açıklama yaptı.

Merve Boluğur İle Burak Dayı Aşkında Dikkat Çeken Detay..

İşte Merve Boluğur’un Tepki Alan Sütyensiz Hali;

Merve Boluğur'un Tepki Alan Sütyensiz Hali
Merve Boluğur’un Tepki Alan Sütyensiz Hali
Merve Boluğur'un Tepki Alan Sütyensiz Hali
Merve Boluğur’un Tepki Alan Sütyensiz Hali

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler