Ana SayfaÜnlülerGökhan Özen'den Açıklama!

İlgili Postlar

Gökhan Özen’den Açıklama!

Eski eşi ile davalık olan Gökhan Özen’den açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Selen Sevigen ile davalık olan Gökhan Özen sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Gökhan Özen kimdir?

Senin Yoksulluk Nafakana İhtiyacım Yok

Selen Sevigen Gökhan Özen’in uzaklaştırılması ve çocukları ile arasındaki ilişkinin yeniden düzenlenmesi amacıyla mahkemeye başvurmuştu. Gökhan Özen’den açıklama geldi. Eski eşi tarafından dava edilmesi konusunda sosyal medyada çektiği videonun altına şu cümleleri yazdı;

Hakkımda suç duyurusunda bulunulmuş. Kızım köpek istedi buldum aldım, iki kızım da çok mutluydular. Eski eşim eve geldi köpeği evden çıkarttırdı ki, bahçeli evde oturuyor, kızlarım ağlamaya başladı, o da kızlarıma avaz avaz bağırdı, tüm konu ve benim uyarım bu nedenleydi.

Ayrıca, küçük kızıma hem annesi, hem dedesi bağırıyor, ben buna dayanamam, izin de veremem. Çocuklarımın her türlü okul, bakıcı, bakım masrafları istendiği kadar tarafımdan karşılanıyor iken konu eğer yoksulluk nafakası ise; bana “Senin yoksulluk nafakana ihtiyacım yok” dedikten 3 sene sonra; ne bir telefon ne email ne avukat vasıtasıyla hiçbir nafaka talebi olmuş mu? Hayır. İstememiş. İstemediğini de sözlü olarak belirtmiş zaten. 3 sene sonrasında çıkıp da yanına gazetecileri de alarak karakollara gitmesini ve bu konuları kullanmasını samimi bulmuyorum. Kendi kin ve öfkesi için çocuklarını böyle bir olayın içine atmasını da vicdanlı ve samimi bulmuyorum.

Gökhan Özen Eski Eşi ile Davalık Oldu

Hukuki Tüm Haklarımı Arayacağım

Ne kadınlar ne anneler var gerçekten tek başına her ay o evin kirasını ödemek için çocuklarının karnını doyurmak için çalışan ve gerçekten o stresleri çeken. Ve ne kadınlar var gerçekten şiddet mağduru. Böyle asılsız ithamlar, suçlamalarla tüm Türkiye’nin gayet hassas olduğu bir konu üzerinden kendini popüler yapmaya çalışmasın çünkü ne kendimi ne çocuklarımı buna alet ettirmem.

Yüzyüze bile olunmayan 30 saniye sürmüş bir tartışma sonrası polis koruması istiyorum diye karakollara gitmiş. Korumaya ihtiyacı yok. Derdi başka. Sen benim ailemi kitap mı yapıyorsun diye bana sorduğu gün ben de hayır adı üstünde yalandan hikayeler yani hepsi hayal ürünü kişi ve hikayeler dedim. Bunun hemen ardından, çocuklarla irtibatım ortak telefon numarasını ulaşılmaz kılmaları sureti ile bir anda kesildi. Boşanma sözleşmemizde, 1 saat önceden haber vererek her gün çocuklarımı görme hakkım olduğu yazılı ama kendisi şu an bu maddeyi yok sayarak beni hem çocuklarımdan mahrum ediyor, sonra da kendi kendini tekzip ederek babaları çocukları arayıp sormuyor diye basına konuşuyor.

Saatli saatsiz çocukların yaşadığı eve geliyor diyor 4 yıldır 1 tek gece göstersin ki çocuklar uyuduktan hemen sonra evden ayrılmadığım?Yazıklar olsun. Hukuki tüm haklarımı arayacağım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler