Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen'in Olay Olan Çantası...

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’in Olay Olan Çantası…

Oyuncu eşi Burak Özçivit ile tartıştıkları dilden dile dolaşan oyuncu Fahriye Evcen bu defa da çantasıyla magazin gündeminde olay oldu. 34 yaşlarındaki başarılı oyuncu Fahriye Evcen’in olay olan çantası ve Detaylar Haberimizde..

Fahriye Evcen’in Makyajsız Pozlarına Bir Saatte Beğeni Yağdı..

Fahriye Evcen’in Olay Olan Çantası…

Magazin camiasının yıldız çiftlerinden olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen gündemden hiç düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda Burak Özçvit ve Fahriye Evcen’in büyük bir kavgaya tutuştukları dilden dile yayılmıştı. Söz konusu iddialara göre, güzel oyuncu ve eşi’nin Bodrum’da kaldıkları yazlığından yüksek sesler yükselmiş ve gece saatlerinde kavga başlamıştı. Tartışma sesleri iyice yükselince küçük oğulları Karan’ın kavgadan etkilenmemesi için ünlü çift havuz başına geçip kavgalarına burada devam etmişlerdi. Tartışma sırasında eski defterlerin de açıldığı, oyuncu Fahriye Evcen’in eşine bağırışlarının çevredeki komşular tarafından da duyulduğu da aktarılmıştı. Hatta kavga  seslerini duyan komşuların bu olaydan rahatsız olup bu duruma  müdahale ettikleri deortaya çıkan iddialar arasında geliyor..

Fahriye Evcen kimdir?

Hayranlarıyla Fotoğraf Çekildiler..

ATV televizyonlarında beğenilerek izlenen dizisi Kuruluş Osman’ın yıldızı oyuncu Burak Özçivit, önceki gece oyuncu eşi Fahriye Evcen’le Boğaz gezintisine çıktılar.. Rumelihisarı’nda olan bir mekanda yemek yiyen ünlü çift, sevenlerini geri çevirmeyerek hatıra fotoğraflarıda  çektirdiler..

Burak Özçivit kimdir?

Balenciaga Marka Çantasının Fiyatı Dudak Uçuklatan Cinsten..

Kısa sürede sosyal medyaya düşen fotoğraflar ile güzel oyuncu Fahriye Evcen’in elinde tuttuğu çantasının fiyatı ise birden bire gündem oldu. Güzel oyuncunun Balenciaga adlı marka çantasının fiyatı ise 11 bin liranın üzerinde çıktı. Ville XXS model çanta markanın kendi resmi sitesinde 1290 euroya satışa çıktığı biliniyor..

Burak Özçivit, Uzun Saçlarını Kesti!

İşte Fahriye Evcen’in 11 Bin Liralık Olay Çantası;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler