Ana SayfaÜnlülerGökhan Özen, Gelen Suçlamalara Cevap Verdi!

İlgili Postlar

Gökhan Özen, Gelen Suçlamalara Cevap Verdi!

Geçmiş dönemlerde aralarından su sızmayan ünlü popçular Demet Akalın ve Gökhan Özen seneler sonra polemik yaşamıştı. Ünlü ikilinin düet yaptıkları parça “Yıkıl Karşımdan” adlı şarkı 8 yıl aradan sonra yeniden gündeme gelince eser bir anda dijital platformlarda üst sıralara yükselivermişti. Şarkıcı Gökhan Özen, sosyal medya hesabından yazdığı satırlarla iki sene önce hayatını kaybeden babasına duyduğu özlemi dile getirdi ve son derece anlamlı ifadelerle onu bir kez daha anmıştı.

Şimdilerde ise Selen Sevigen, 4 yıl önce boşandığı, iki çocuğunun babası şarkıcı Gökhan Özen’den korunmak için, avukatı Handan Bakbak aracılığıyla Beykoz İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Gökhan Özen kimdir?

Eski Eşi Selen Sevigen’in Suçlamaları!

Selen Sevigen Gökhan Özen’in uzaklaştırılması ve çocukları ile arasındaki ilişkinin yeniden düzenlenmesi amacıyla mahkemeye başvurmuştu. Gökhan Özen’den açıklama geldi. Eski eşi tarafından dava edilmesi konusunda sosyal medyada çektiği videonun altına şu cümleleri yazdı;

Hakkımda suç duyurusunda bulunulmuş. Kızım köpek istedi buldum aldım, iki kızım da çok mutluydular. Eski eşim eve geldi köpeği evden çıkarttırdı ki, bahçeli evde oturuyor, kızlarım ağlamaya başladı, o da kızlarıma avaz avaz bağırdı, tüm konu ve benim uyarım bu nedenleydi.

Ayrıca, küçük kızıma hem annesi, hem dedesi bağırıyor, ben buna dayanamam, izin de veremem. Çocuklarımın her türlü okul, bakıcı, bakım masrafları istendiği kadar tarafımdan karşılanıyor iken konu eğer yoksulluk nafakası ise; bana “Senin yoksulluk nafakana ihtiyacım yok” dedikten 3 sene sonra; ne bir telefon ne email ne avukat vasıtasıyla hiçbir nafaka talebi olmuş mu? Hayır. İstememiş. İstemediğini de sözlü olarak belirtmiş zaten. 3 sene sonrasında çıkıp da yanına gazetecileri de alarak karakollara gitmesini ve bu konuları kullanmasını samimi bulmuyorum. Kendi kin ve öfkesi için çocuklarını böyle bir olayın içine atmasını da vicdanlı ve samimi bulmuyorum.

Gökhan Özen Eski Eşi ile Davalık Oldu

Gökhan Özen, Gelen Suçlamalara Cevap Verdi!

Selen Sevigen, hem uzaklaştırma talebinde bulundu hem de baba ile çocuklar arasındaki ilişkinin yeniden düzenlenmesi için dava açtı. Özen’in sürekli olarak evine gelip çocuklarının önünde kendisine hakaret ettiğini öne süren Sevigen, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“Kol kırılır yen içinde kırılır mantığıyla yaşananları sineye çektim. Ancak son olaylar, artık resmi yoldan tepki vermemi gerekli kıldı. Gökhan Özen, nafaka ve diğer yükümlülüklerini de yerine getirmemektedir.”

Gökhan Özen, eski eşinin bu suçlamaları üzerine bir açıklama yaptı:

İçine çekilmeye çalışıldığım durumdan dolayı bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım. Hakkımda suç duyurusunda bulunulmuş. Kızım köpek istedi buldum, aldım, iki kızım da çok mutluydular. Eski eşim eve geldi köpeği evden çıkarttırdı ki, bahçeli evde oturuyor, kızlarım ağlamaya başladı, O’da kızlarıma avaz avaz bağırdı, tüm konu ve benim uyarım bu nedenleydi.

Ayrıca, küçük kızıma hem annesi, hem dedesi bağırıyor, ben buna dayanamam, izin de veremem. Çocuklarımın her turlu okul bakıcı bakım masraflarını istendiği kadar tarafımdan karşılanıyor iken konu eger yoksulluk nafakası ise bana “Senin yoksulluk nafakana ihtiyacım yok” dedikten 3 sene sonra ne bir telefon ne e-mail ne avukat vasıtasıyla hiçbir nafaka talebi olmuş mu? Hayır. İstememiş. İstemediğini de sözlü belirtmiş zaten. 3 sene sonra çıkıp da, yanına gazetecileri de alarak karakollara gitmesini samimi bulmuyorum. Kendi kin ve öfkesi için çocuklarını böyle bir olayın içine atmasını da samimi bulmuyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler