Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Sürpriz Ziyaret!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Sürpriz Ziyaret!

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Bir kızları olduğu için boşandıktan sonra arkadaş kalarak herkese örnek olan  iki ünlü isim ayrı ayrı tatil yaptıkları Bodrum’da bir araya geldi. Sevgilisi Guido Senia ülkesine gittiği için ailesine daha çok vakit ayıran Subaşı, geçtiğimiz akşam arkadaşları ve Acun Ilıcalı ile yemek yerken görüntülenmişti.

Şeyma Subaşı, Zeynep Yılmaz’ı Stalk’luyor!

‘Survivor 2020’nin ardından yapımcısı olduğu bir diğer yarışma ‘MasterChef Türkiye’ ile reyting yarışında başarılı olan TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’dan alkışlık hareket. Acun Ilıcalıdan Sürpriz Ziyaret!

Şeyma Subaşı’nın Kızı Melisayı Okulun İlk Gününde Yalnız Bırakması Tepki Topladı!

Emine Teyze’yi Ziyaret Etti!

‘Survivor 2020’nin ardından yapımcısı olduğu bir diğer yarışma ‘MasterChef Türkiye’ ile reyting yarışında başarılı olan TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’dan alkışlık hareket.  Acun Ilıcalı, kendisine hayran olan Emine Teyze’yi evinde ziyaret ederek sürpriz yaptı. Ünlü yapımcı, o anları Instagram hesabının hikaye bölümünden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Ilıcalı, “Tesadüf beni buraya getirdi. Hanımefendi Emine Teyze’nin kızı sağ olsun çağırdı, ben de geldim. Çok mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

Gözyaşlarına hakim olamayan yaşlı Emine Teyze “Benim kıza ‘ne olur söyle, gelsin buraya’ dedim. O kadar mutluyum ki. Gözlerim açık gitmeyeceğim öbür dünyaya. ‘Acun’u görmeden ölmeyeyim’ diye dua ettim. TV’de gördüğümde ‘oğlum çıktı’ diye seviniyorum” dedi.

Acun Ilıcalıdan Sürpriz Ziyaret!

Şeyma Subaşı’nın Yeni Girişimi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler