Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'ndan Boşanma Estetiği!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’ndan Boşanma Estetiği!

Şeyma Subaşı’ndan boşanma estetiği! Geçtiğimiz Kasım ayında sürpriz bir kararla ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan boşanan Şeyma Subaşı, uzun yıllardır yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen isimlerin başında geliyor. Boşandıktan sonra aldığı nafaka ile magazin basının uzun düre meşgul eden ünlü isim, estetiklerine yenisini mi ekledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Şeyma Subaşı’na Nafaka ile İlgili Kötü Haber! 

Şeyma Subaşı’ndan boşanma estetiği!

Şeyma Subaşı’ndan boşanma estetiği! 2017 yılında Fransa’da dillere destan bir düğünle ünlü televizyoncu Acun ılıcalı ile nikah masasına oturan Şeyma Subaşı, 14 ay süren bu mutluluğun ardından geçtiğimiz Kasım ayında boşanmıştı.

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra aldığı 125 bin liralık nafaka miktarıyla uzun bir süre magazin gündeminden düşmeyen ünlü ismin, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf sonrası boşandıktan sonra estetiklerine bir yenisi eklendiği iddia edildi.

Usta magazin gazetecisi Bülent Cankurt, bugün köşesinde kaleme aldığı haberinde bakın Şeyma Subaşı’nın yaptırdığı estetik hakkında neler yazdı…

Şeyma Subaşı, yaptırdığı estetiklerle en çok konuşulan isimlerin başında geliyor
Şeyma Subaşı, yaptırdığı estetiklerle en çok konuşulan isimlerin başında geliyor

Şeyma Subaşı kimdir?

Estetiklerine yenisini ekledi

“Geçen yıl Eylül’de Fransa’da resmiyete dökülen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın 14 aylık evcilik oyunu, geçen ay tek celsede bitmişti. Acun Ilıcalı’nın 125 bin lira aylık nafaka ödediği Şeyma Subaşı’nın Instagram sayfasına koyduğu fotoğrafı görünce; artık erkeklerde de yaygın olan boşanma sonrası estetiği yaptırdığı dikkatimi çekti!

Genç yaşına rağmen şimdiye kadar birçok estetik operasyon geçiren Subaşı, yine yaptıracak bir şey bulmuş! Yanlış bir şey yazmamak adına bu işin ehli bir arkadaşımın fikrine başvurdum.

Söylediğine göre Subaşı, burun orta hattında kemer ve burun duvarını olduğu alanı incelttirip kavis oluşturtmuş.

Arkadaşım; kapalı teknik sınırlı bir operasyon uygulanan Subaşı’nın göz akslarının ve bakışlarının değiştiğini ve bunun da operasyonu kısa bir süre önce yaptırdığını gösterdiğini söyledi.

Görünen o ki; Şeyma Subaşı, aldığı ilk nafaka ile bıçak altına yatmış!!!

Şimdiye kadar endoskopik kaş asma, dudak dolgusu, diş estetiği, dil ve diş restorasyonu yaptıran 28 yaşındaki Şeyma Subaşı’nın son olarak burun orta hattının kemeri törpülenmiş, inceltilmiş.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler