Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'in kızı dua istedi

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’in kızı dua istedi

Mehmet Ali Erbil’in kızı dua istedi… Günlerdir yoğun bakımda tedavi olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil, yine babası için dua istedi. Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl? Kızı Sezin Erbil neden dua istedi? Hala daha yoğun bakımda mı? Eski sağlığına kavuşmadı mı? Detaylar haberimizde…

Mehmet Ali Erbil’in Kızı Sezin Erbil’in Paylaşımı!

Mehmet Ali Erbil hala yoğun bakımda

Geçtiğimiz aylarda evinde düşen ve yaralanan, kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Mehmet Ali Erbil’den iç açıcı haberler gelmedi. Müjdeli haber gelmesi beklenen Mehmet Ali Erbil için yine dua istendi.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin dua istedi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil, babası için dua istedi. Ünlü şovmenin büyük kızı Sezin Erbil, sosyal medya hesabında  yaptığı paylaşımda “Yoğun bakımda 77. gün bugün dualarınıza ihtiyacı var babamın. Açıklama yapmıyoruz çünkü durumu sürekli değişiklik gösteriyor. Tek inandığım toplu duanın gücü.” şeklinde ifadelere yer verdi.

İşte Sezin Erbil’in o paylaşımı

Mehmet Ali Erbil'in kızı dua
Mehmet Ali Erbil’in kızı dua

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl?

Haftalardır yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil’in kız kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, ünlü şovmenin sağlık durumu hakkında son yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: Temel yaşam fonksiyonlarının yerine gelmesi çok güzel bir şey. On gün zaman zarfında da küçük küçük konuşuyordu ‘gelin’ diyor Sezin’i Muhsine’yi çağırıyor. Hemşire hanımı çağırıyor. Çok net sohbet tarzında değil konuşması ama şimdi birazcık daha uzun konuşuyor. 65 günlük bir süreçten geçtiği için doğal olarak enerjisi çok fazla yok hemen yoruluyor. Şimdi yiyecek istiyor vişne suyu çok sever istedi. Mehmet Ali Erbil için sevenleri bol bol dua ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler