Ana SayfaDizilerSurvivor'da en çok desteklenen aday kim?

İlgili Postlar

Survivor’da en çok desteklenen aday kim?

İnternet üzerinden yayın yapan bir anket sitesi, Survivor’da en çok desteklenen aday için anket yaptı. İşte yapılan anketten ilginç detaylar.

Survivor 2018, her yıl olduğu gibi bu yıl da yine ülke gündeminde kendi yerini buldu. Haftanın 4-5 günü her akşam gece boyunca ekrana gelen yarışma programında ünlüler ve gönüllüler grubu arasındaki rekabet izleyenleri de ikiye ayırırken yapılan son bir anket en çok hangi yarışmacının desteklendiği ve sevildiği konusunda önemli bilgiler sundu.

Survivor’da Acun’dan Sema’ya yaptırım

15 bin kişi oy kullandı

‘Survivor 2018’in erkek yarışmacılarından kimleri destekliyorsunuz?’  isimli ankette katılım oldukça yüksek oldu. Yapılan açıklamalara göre erkek yarışmacılar için yapılan ankette 15 bin kişi oy kullandı. Böylesine yüksek katılımın olduğu anketten çıkan sonuçlar ise oldukça dikkat çekici.

Erkeklerde en çok hangi aday oy aldı?

Ankette ilk sırayı alan kişi Adem Kılıççı oldu. Katılımcıların yüzde 22’sinin desteğini alan Adem, böylece anketi birinci olarak tamamlamış durumda. İkinci sırada ise yüzde 17.8 ile Hilmi Cem İntepe’yi, yüzde 14.1 ile Turabi Çamkıran takip etti. Yüzde 9.3’lük bir kısım ise Anıl Berk Baki’yi destekledi.

Survivor 2018 ile ilgili yapılan bir diğer anket ise ‘Survivor 2018’in Kıbrıs finaline hangi beş isim kalır?’ oldu. Bu ankete de katılım oldukça yüksek olurken 11.333 kişi oy kullandı. Yapılan bu anketin sonuçlarına göre adaylar ve aldıkları yüzdelik oran ise şöyle;

Yüzde 15.7’lik oranla Anıl Berk, yüzde 15.2’lik oranla Sema, yüzde 14.8’lik oranla Adem, yüzde 13.1’lik oranla Hilmi Cem ve yüzde 10.1’lik oranla Turabi. Yapılan oylamalar yarışmadaki duruma da farklı bir bakış getirdi.

Anıl Berk Baki kimdir?

Sema Apak kimdir?

Adem Kılıççı kimdir?

Hilmi Cem İntepe kimdir?

Turabi Çamkıran kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler