Ana SayfaDizilerSurvivor yönetiminden ajan operasyonu!

İlgili Postlar

Survivor yönetiminden ajan operasyonu!

Survivor’da ilginç bir durum yaşanıyor. Kimin eleneceğini ve kazanacağını önceden internetten yayınlanan kişi ve sitelere takip başlatıldı.

Türkiye’nin her zaman ilgi çeken yarışma programlarından birisi olan Survivor, elenen ve yarışmaları kazana isimleriyle de gündem yaratıyor. Bu nedenle yarışmayla ilgilenen kişilerin en çok merak ettiği durumların başında gelen eleme dönemleri, önceden yayınlanmaya başladı. Kimin elenip kimin kazanacağını önceden sosyal medyadan yayınlayan kişiler hakkında savcılığa giden Acun Medya yönetimi, bu kişilere yönelik takibi başlattı.

Acun Medya’dan hamle

Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri A.Ş tarafından başlatılan bu süreçte nasıl bir sonucun alınacağı merak ediliyor. Zira bugüne kadarki süreç içerisinde çeşitli telif işlemleri nedeniyle benzer durumlar yaşanmıştı.

“Şirketin ticari sırları açığa çıkıyor”

Konuyla ilgili elde edilen bilgilerde yönetim tarafından hazırlanan dilekçeye de erişim sağlanırken dilekçede şirketin ticari sırlarının açığa çıkması, maddi zarar yaşanması ve yarışmanın tüm haklarının saklı olmasına rağmen paylaşımların yapıldığına dikkat çekildi. Dilekçede şöyle denildi; “Kısa bir süre önce instagram hesabından yarışma televizyonda yayınlanmadan önce kazanan ve elenenlerin kimler olduğu, program içeriğine dair gizli bilgiler ile yarışmayla ilgili görüntülerin ve markasının haksız olarak kullanıldığı görülmüştür. Bu sosyal medya hesabından kimin elendiği, dokunulmazlık ödülünü kimin kazandığı gibi programa ilişkin tüm bilgiler, izleyicinin cevap beklediği tüm sorular televizyon yayınından önce bu hesap üzerinden paylaşılarak şirketin ticari sırları açığa çıkarılmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler