Ana SayfaDizilerKalk Gidelim setinde olay! Hangi oyuncu diziden çıkarılacak?

İlgili Postlar

Kalk Gidelim setinde olay! Hangi oyuncu diziden çıkarılacak?

TRT’de yayınlanan Kalk Gidelim setinde olayların yaşandığı iddia edildi. İşte kulislerden gelen son bilgiler.

TRT’de yayınlanarak ekranlara gelen ve sevilen dizlerden birisi olan Kalk Gidelim dizi setinde olaylar yaşanıyor. Son günlerde çok farklı kaynaklardan gelen iddialarda yaşanan sorunlar nedeniyle dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran’ın dizi kadrosundan çıkarıldığı dahi belirtildi. Şu ana kadar kesin, resmi bir açıklama yapılmamış olsa da kaynakların aynı durumdan bahsetmesi olayın gerçek olma ihtimalini de arttırıyor.

Önümüzdeki sezon hangi diziler devam edecek?

Senaristle tartıştı

Dizi setinde Onur Seyit Yaran ile senarist Baykut Badem arasında bir sorun yaşandığı öğrenildi. İddialar göre senaristin eşinin oyuncularına daha fazla rol verdiğini söyleyen Yaran, bu sözler sonrasında kavga etti. Dizinin başrol oyuncularından birisi olan Onur Seyit Yaran’ın bu şekilde sözler söylemesi set ekibi arasında ciddi bir sorun yaratırken konuyla ilgili önemli detayları Habertürk’ten Mustafa Doğan kaleme aldı.

Kalk Gidelim setinde neler oluyor?

Yazdığı köşe yazısında bu iddialarla ilgili güvenilir kaynaklara dayanan bilgiler veren Doğan, asıl sorunun Yaran’ın dizinin oyuncu kadrosunda yer alan bazı oyunculara kasti şekilde daha çok rol yazılmasından dolayı yaşadığı sorun olduğunu belirtti. Konuyla ilgili çok konuşulacak açıklamalara yer veren Doğan şunları söyledi;  “Kendi yağında kavrulan, oyuncular ve set ekibinin çalışmaktan mutlu olduğu eğlenceli bir iş. Ama duyduğuma göre huzurlu bir ortama sahip dizinin setinde geçenlerde soğuk rüzgârlar esmiş. Canberk’i canlandıran Onur Seyit Yaran, senarist Baykut Badem’in menajer eşinin oyuncularına daha fazla sahne yazdığını iddia etmiş. Onun sözleri Badem’in kulağına gidince de sette ortalık karışmış! Yaşanan olaylar sonrası, Yaran’ın cumartesi günü yayınlanacak sezon finaliyle diziden çıkarılmasına karar verilmiş. Tüm bu olanlar duyulmasın diye de ekip sıkı sıkı tembihlenmiş ama iki kişinin bildiği, hele hele koca bir setin şahit olduğu sır, sır kalamıyor işte…”

Kalk Gidelim oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler