Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'in Başarılı Oyuncusu Aniden Diziden Yok Oldu

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in Başarılı Oyuncusu Aniden Diziden Yok Oldu

Sen Anlat Karadeniz dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Reyting rekorları kıran dizi çarşamba günü 20. bölümü ile ekranlara geldi. Büyük beğeni ile izlenen dizide başarılı oyuncunun olmaması dikkatleri çekti. Peki, hangi oyuncu yoktu? Detaylar haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları

Sen Anlat Karadeniz’in Başarılı Oyuncusu Aniden Diziden Yok Oldu

19. bölümde Eyşan’ın, Vedat’ın yaptıklarına dayanamayıp onu uyarması, Ceylan’ı da alıp gitmek istemesi, artık Nefes’in peşini bırakması ile ilgili sözleri öne çıkmıştı. Eyşan bununla da kalmamış, Nefes’e gidip, “Yiğit’i ve Tahir’i alıp git buradan, başka çaren yok” diyerek onu uyarmaya çalışmıştı.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Aylık Maaşları Ne Kadar?

Nefes’in “Vedat’ın tek kurbanı sensin” sözleri, ise Eyşan’ı oldukça derinden etkilemiş ve o katı görüntüsünün ardından duygusal anlar çıkarmıştı. Eyşan’ın çocukluğunda Vedat’ın babası olan amcası tarafından uzun süre tacize uğradığı ortaya çıktı.Eyşan’ı dizinin başından beri sevmeyenler, onun yaşadıklarını izleyince büyük üzüntü duydu.

Geçtiğimiz hafta çıkan bir haberde, Eyşan’ı oynayan Gözde Kansu’nun rahatsızlığı nedeniyle bu bölümde olmayacağı haberleri gündeme gelmişti ancak Kansu’nun adının jenerikten de çıkarılmış olması dikkat çekti.Sosyal medyada “Eyşan nerede? Aniden kayboldu! Ne oldu ona? Hikayesinin bile tam öğrenemeden gitti” şeklinde yorumlar yapılmakta. Gelecek hafta sezon finali yapacak olan dizide Gözde Kansu’nun olup olmayacağını henüz bilmiyoruz ancak bu ani gidiş, izleyenleri de çok şaşırttı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler