Ana SayfaÜnlülerSon dakika haberi: Meltem Miraloğlu yaptığı evlilik ile ilgili konuştu!

İlgili Postlar

Son dakika haberi: Meltem Miraloğlu yaptığı evlilik ile ilgili konuştu!

“Hayat Devam Ediyor” dizisiyle kendine has kitle yakalayan ve dizide canlandırdığı “Çocuk Gelin” rolüyle tanınan Meltem Miraloğlu’nun gizlice evlendiği ortaya çıkmıştır! 80 yaşındaki Amerikalı milyarder ile evlenen Meltem Miraloğlu magazin dünyasının gündemine oturdu. Kendisinden 48 yaş büyük sevgilisiyle evlenen Meltem Miraloğlu’ndan ilk açıklama geçtiğimiz günlerde gelmişti tepkilere dayanamamıştır. İlk açıklamasından sonra yeni bir açıklama ile gelmiştir. Meltem Miraloğlu’nun çok büyük tepkilere neden olan evliliği hakkındaki açıklamaları;

48 Yaş Büyük Sevgilisiyle Evlenen Meltem Miraloğlu’ndan İlk Açıklama!

Meltem Miraloğlu’ndan Şaşırtıcı Mesajlar!

“Hayat Devam Ediyor” dizisiyle kendine has kitle yakalayan ve dizide canlandırdığı “Çocuk Gelin” rolüyle tanınan Meltem Miraloğlu’nun gizlice evlendiği ortaya çıkmıştır. Kendinden 48 yaş büyük biriyle evlenen Meltem Miraloğlu’nun evliliği hakkındaki açıklamaları; “Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var. Serveti ve Amerikan vatandaşlığı umurumda değil. Bizimkisi ilk görüşte aşk. Evlilik teklifi çok romantikti, her kadın “evet” der. Ama bu teklifin nasıl gerçekleştiği bize kalsın. Ben mutluyum, benim tercihim. Özel hayatımla ilgili kamuoyundan bu konuda saygı bekliyorum” diyerek magazinin Dünyasının gündemin zirvesine oturdu.

meltem-miraloğlu-kocası

Meltem Miraloğlu; “4-5 Tane Çocuğum Olsa İyi Olur”

Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda basın mensupları “Hayatında biri var mı?” demiştir. Meltem Miraloğlu basın mensuplarına “Evlendim, ayrıldım. Şu an tekrar evlenmeyi düşünüyorum. İşimi yapıp aynı zamanda da eve gelince eşimin ve 4-5 tane çocuğumun olması beni çok mutlu eder. Bizim yaptığımız işte bu gerçekten çok zor ama imkansız değil” diyerek kendisinden 48 yaş büyükle evlenmesi ve bu sözleri gündeme getirmesi çok büyük tepkilerin yağmasına neden oldu.

meltem-miraloğlu-kocası

Son dakika haberi: Meltem Miraloğlu yaptığı evlilik ile ilgili konuştu!

Türk dizi ve film oyuncusu olan Meltem Miraloğlu, “Hayat Devam Ediyor” dizisinde 80 yaşında olan biriyle evlendirilen “çocuk gelin” rolünü oynayan oyuncu Meltem Miraloğlu gerçek hayatta ise kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı bir adamla evlendi. Meltem Miroğlu’nun gizlice evlendiği eşi ile fotoğrafları sızdı. Yakınları ve dostlarının bu evlilikten hiç haberi olmamıştır fakat ailesi yakın zamanda sızdırılan fotoğraflardan sonra öğrenmiştir. Meltem Miraloğlu, aynı zamanda İngilizce eğitimi almak için okula devam ediyor ve “kocam her gün beni arabası ile okuldan almaya geliyor.” diyerek takipçilerinden ve yakın arkadaşlarından çok büyük tepkiler almıştır magazin dünyasının gündemine oturan Meltem Miraloğlu yaptığı açıklamalarla negatif yorumlara tutulmuştur.

Meltem Miraloğlu’ndan Şok Görüntüler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler