Ana SayfaÜnlülerBennu Gerede: Kaliteli Yaşam Sırrı Sevişmek!

İlgili Postlar

Bennu Gerede: Kaliteli Yaşam Sırrı Sevişmek!

2016 senesinde “Survivor Ünlüler Gönüllüler” yarışmasına katılan ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, sağlıklı yaşam tarzı için verdiği bir röportajla MAG Ekim ayı sayısına konuk oldu. Yaptığı açıklamalarda dikkat çeken Bennu Gerede “Kaliteli yaşam sırrı sevişmek” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu. Bizde Bennu Gerede’nin çok özel röportajından bazı bölümleri sizler için kaleme aldık. İşte Bennu Gerede’nin röportajından en özel anlar;

Sağlıklı Yaşam İçin Verdiği Desteğe Övgü Yağıyor

Sağlıklı yaşam tarzını benimseyen en önemli isimler arasında olan Bennu Gerede’nin insanları bu konuda bilinçlendirmesi ve bu yaşam biçimini benimseyen kişiler için yürüttüğü projeler çok seviliyor. Hatırlarsanız Gerede yaz aylarında vegan yaşam tarzını benimseyenler için bir projeye imza atmıştı. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde nerede vegan mutfağına yer verildiğini ve lezzet yorumlarını takipçileriyle paylaşarak, bu tip restoranları araştıranların bilgilenmesini sağlayan Gerede’nin projesi sevenleri tarafından çok beğenilmişti.

Bennu Gerede’den Veganlığa Tam Destek!

Cesaretiyle Takdir Edildi!

Bennu Gerede’nin oğlu Kai’nin babası Ahmet Ağaoğlu’dan iki buçuk sene şiddet gördüğünü itiraf ettiği “Ben, Ben Nü” isimli kitabı büyük bir yankı uyandırdı. Ahmet Ağaoğlu’nun hamileyken kendisini boğmaya çalışmasından yaşadığı psikolojik ve fiziksel şiddeti tüm detaylarıyla kitabında kaleme alan Bennu Gerede’nin kitabı bir kadının her şeyi anlatma serüveni olarak görülmüş ve takdir edilmişti.

Bennu Gerede: Kaliteli Yaşam Sırrı Sevişmek!

4 çocuk annesi Bennu Gerede sağlıklı yaşam tarzıyla tanınan isimlerden. Sağlıklı bir yaşam için kendi uyguladığı formülleri paylayan ünlü fotoğrafçı ” Kaliteli yaşam için illa para gerekmiyor. Doğa bize her şeyi sunuyor. Kendine, dünya varlıklarına ve doğaya sonsuz bir saygın olması lazım. Sevgi, şefkat, aşk, sevişmek, paylaşmak ve arada kaliteli şarap içmek, kısacası hedonistik bir yaşam tarzı.” açıklamasını yaparak stresten arınmak için evinde meditasyon yapmayı tercih ettiğini de sözlerine ekledi.

Bennu Gerede Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler