Ana SayfaÜnlülerYabancı Hayranlarından Büyük İlgi!

İlgili Postlar

Yabancı Hayranlarından Büyük İlgi!

Geçtiğimiz sene profesyonel kariyerine başlayan Beran Özel kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkıyor. Güzelliği ve yeteneğiyle kısa zaman içinde geniş bir hayran kitlesi elde den Beran Özel, sadece Türkiye’de değil yurt dışında da çok seviliyor. Kısa sürede büyük bir başarı elde eden Beran Özel son dönemlerde yabancı hayranlarından büyük ilgi görüyor.

“Kimse Bilmez”le Çok Sevildi

Ekran karşısına ilk olarak bu sene yayınlanmaya başlanan “Kimse Bilmez” dizisi ile geçen Beran Özel, dizide canlandırdığı “Ezgi” karakteriyle akıllara kazandı. Genç yaşına rağmen hem Türkiye’de, hem de yurt dışında ilgileri üzerine toplayarak büyük bir başarı elde eden başarılı oyuncu ilerleyen dönemlerde adından daha çok övgüyle bahsettirecek gibi duruyor.

Kimse Bilmez Dizisine Övgü Mesajları Yağıyor!

Beran Özel’e “RADA Shakespeare Ödülleri”nden Ödül!

Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnesinde adım atan Beran Özel kendini geliştirebilmek için “Cambridge Görsel ve Sahne Sanatları Okulu”nda oyunculuk eğitimi alarak eğitimlerini başarıyla tamamlamış. Eğitim aldığı dönemlerde İngiltere’deki köklü ve kraliyet akademisi olan “Royal Academy of Dramatic Arts’ın (RADA)” düzenlemiş olduğu “RADA Shakespeare Ödülleri” kapsamında sahnelediği oyunuyla “Bronze Ödül” kazanan Beran Özel yeteneğini yurt dışında da kanıtlayan isimlerden.

Yabancı Hayranlarından Büyük İlgi!

Farklı sahnelerde oyunculuk yeteneğini göstermek adına birçok hayali olduğunu dile getiren Beran Özel, işine duyduğu heyecanın ve azmin her gün daha da arttığını dile getirerek, kendini geliştirmek adına çalışmalarına hiç ara vermediğinin de altını çizerek hedefini yüksek tuttuğunu açıkladı. Set günleri dışında evde olduğu dönemlerde resim yapmaktan hoşlandığını söyleyen Beran Özel Ortadoğu ülkelerinde de çok seviliyor.

Beran Özel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler