Ana SayfaÜnlülerİkbal Gürpınar'dan Şaşırtan Meltem Miroğlu Yorumu!

İlgili Postlar

İkbal Gürpınar’dan Şaşırtan Meltem Miroğlu Yorumu!

Bir televizyon kanalının magazin programına katılan ve burada Meltem Miroğlunun kendinden 48 yaş büyük biri ile evlenmesi ile alakalı konuşan İkbal Gürpınar konuştukları ile dikkat çekti. İşte İkbal Gürpınar’dan şaşırtan Meltem Miroğlu yorumu!

Küçük Gelin Meltem Miroğlu!

meltem miroğlu

Meltem Miroğlunun Kendinden 48 Yaş Büyük Kocası!

Meltem Miroğlu Kimdir?

Bildiğiniz üzere dün sosyal medyayı ve magazin dünyasını alt üst eden bir haberle karşımıza çıkan Meltem Miroğlunun yabancı dil öğrenmek için Amerika’ya gittiği ve burada dedesi yaşında bir adamla evlendiği ortaya çıkmıştır. Kısa süre içinde ortaya çıkan bu görüntüler sosyal medyada olay yarattı. Türkiye’de oldukça fazla konuşulan bu konu bazıları tarafından daha önce küçük gelin olarak yaşlı bir adamla evlendirilen Meltem Miroğlu’nun rol aldığı diziyi hatırlattı. Bazıları ise servet avcısı olarak nitelendirdi. Ve ortaya atılan farklı bir iddia da vardı Meltem Miroğlu’nun evlendiği adama daha önce baba dediği de konuşulmuş olup kafalarda iyice soru işareti oluşturmuştu.

İkbal Gürpınar’dan Şaşırtan Meltem Miroğlu Yorumu!

İkbal Gürpınar Kimdir?

Fakat dün bir televizyon kanalının magazin programında konuk olan İkbal Gürpınar Meltem Miroğlu’nun kendinden 48 yaş büyük olan yaşlı bir adamla evlenmesi hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Meltem Miroğlu ile 48 yaş kendinden büyük olan biriyle evliliği için dinen caiz değil dedi. Miraloğlu’nun evliliği hakkında konuşan İkbal Gürpınar, “Neler yaşadığını bilemeyiz ama Müslüman bir kadının gayrimüslim biriyle evlenmesi dinen caiz değil” dedi. Meltem Miroğlu’nun bu adımıyla alakalı Hiç aklımıza gelmeyecek şeyler de olabilir. Emre Kongar’ın bir sözü vardır’Geçmişte olan olayları o günün koşulları altında değerlendirmek lazım’ diye. Bu hanımefendinin neler yaşadığını biz bilemeyiz. Bana yaşam koçluğu ve arabuluculuk için gelenlerden çoğu ‘Çok varlıklı olan yaşıtlarımdan geçmişte o kadar çok acı çektim ki, artık benim için ne cinsellik önemli, ne karşımdaki insanın yakışıklılığı önemli, ben sadece başımı omzuna dayayabileceğim bir omuz istiyorum’ dedi.

Hristiyansa Evliliği Caiz Değil!

meltem miroğlu

Meltem Miroğlu’nun evliliği hakkında konuşmaya ve yorum yapmaya devam eden İkbal Gürpınar;Evlendiği kişi Hristiyansa bu dinen caiz bir evlilik değil. Müslüman bir kadın gayrimüslim bir insanla evlenemez. Meltem burada kötü bir evlilik yaşamış, Amerika’da dayak yemiş. Herhalde o da benim az önce bahsettiğim gruba giriyor. Ya benim artık gençliğim gitmiş diyordur ya da dediğiniz gibi Green Card almak için bunu bir çıkış noktası görmüş olabilir. Böyle yaptıysa yanlış bir şey. Ancak bir hadis de kınadığınız şey başınıza gelmeden ölümü tadamayacaksınız diyor. Belki de siz bu konuyu konuşurken Amerika’da sadece Green Card almak için evlilik yapacak olan birini engellemiş oldunuz.” diyerek sözlerini noktalandırdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler