Ana SayfaÜnlülerAynur Aydın'dan Çok Konuşulacak Düet!

İlgili Postlar

Aynur Aydın’dan Çok Konuşulacak Düet!

Son zamanlarda müzik piyasasındaki başarısı ile dikkat çeken ve şöhret yakalayan şarkıcı Aynur Aydın’dan çok konuşulacak düet geliyor.

Almanya’da başlayan hayatına Türkiye’de devam eden Aynur Aydın, yaptığı işlerle şöhret basamaklarını istikrarlı bir başarı ile çıkmaya devam ediyor. Başarılı performansı ile adından sıkça söz ettiren güzel şarkıcı Aynur Aydın, yeni projeler ile gelmeye devam ediyor.

Aynur Aydın Kimdir?

LGBT Dergisi İçin Sahneye Çıkmıştı

Geçtiğimiz günlerde bir LGBT dergisinin düzenlediği gecede son anda sahne almayı kabul etmişti. Derginin bu özel gecesinde sahnede yerini alan başarılı şarkıcı hayranlarını mest etmişti. Başarılı performansı hem dergiyi hem de geceye katılan davetlileri oldukça memnun eden şarkıcı başarılı bir performansa imza atmıştı.

Aynur Aydın’dan Çok Konuşulacak Düet!

O Ses Türkiye’nin eski yarışmacısı Damla Yıldız ile düet hazırlıklarına başlayan Aynur Aydın, sevenlerinde heyecan yarattı. Sözü ve müziği Murat Güneş’e ait olan, aranjesini ise Ozan Bayraşa’nın üstlendiği bir parçayı seslendirecekler. Bu düet çalışması için oldukça heyecanlı olduğunu belirten Aynur Aydın, şarkının müzik listelerine iddialı bir giriş yapacağını düşündüğünü söyledi.

Aynur Aydın İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler