Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya'nın Projesi Neden İptal Oldu?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’nın Projesi Neden İptal Oldu?

Son dönemlerde hem sosyal medya paylaşımlarıyla, hem de yer aldığı projelerle adından sıklıkla söz ettiren Serenay Sarıkaya bu sene “Alice” oyunun dışında iki yeni projede yer alacaktı. Sinema filmi ve Netflix dizisiyle ekranlarda olması beklenen Serenay Sarıkaya’nın projesinin gerçekleşmeyeceği öğrenildi. Peki Serenay Sarıkaya’nın projesi neden iptal oldu?

Özel Hayatını Gözlerden Uzak Tutuyor

Geçtiğimiz aylarda üç buçuk sene birlikte olduğu Kerem Bursin ile ilişkisine son noktayı koyan Serenay Sarıkaya özel hayatını gözlerden uzak tutuyor. Ayrılığın ardından hakkında çıkan ilişki haberlerinin asılsız olduğu yönünde açıklamalar yapan ünlü oyuncu Bebek’teki evinden taşınmış ve arabasını da değiştirerek Kerem Bursin’i hatırlatacak her şeyi hayatından çıkarmıştı.

Serenay Sarıkaya’nın Yeni Projesinde Büyük Kriz Çıktı!

Serenay Sarıkaya Arabesk Seslendirecek

Acıların kadını lakabıyla hafızalara kazınan ve 30 yaşında hayatını kaybeden Bergen’in hayatının ele alınacağı filmde Bergen’i Serenay Sarıkaya canlandıracaktı. Daha öncelerinde yeni projesi için çok heyecanlı olduğunu da dile getiren Serenay Sarıkaya filmde canlandıracağı karakter için “Bergen tarzı arabeski kendi sesimle söyleyeceğim.” açıklamasını yapmıştı.

Serenay Sarıkaya’nın Projesi Neden İptal Oldu?

Sarıkaya’nın yer alacağı Bergen’in hayatının ele alınacağı film prodüksiyon şirketine ve Serenay Sarıkaya‘ya gelen tehditler nedeniyle iptal olmuştu. Bu haberin ardından bir iptal haberi de Serenay Sarıkaya’nın Netflix dizisinden geldi. Merakla beklenen dizi hakkında sorulan sorulara “Şuan sadece ‘Alice’ var. Şu sıralar tüm enerjimi ve zamanımı Alice müzikaline ayırdım.” açıklamasını yapan Serenay Sarıkaya bir süre başka bir projede yer almayacağını açıklasa da, bu kararının arkasındaki nedeni açıklamadı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler