Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDemet Akalın Feat Haktan “Yekten” Kliplendi

İlgili Postlar

Demet Akalın Feat Haktan “Yekten” Kliplendi

Pop müziğin Kraliçesi olarak anılan Demet Akalın, her çıkardığı albümle müzik listelerini alt üst ederek zirveye oturuyor. Bu geleneği yeni albümünde de devam ettirerek “Ateş” albümüyle yine zirvelere çıkan Demet Akalın’dan yeni bir klip geldi. Demet Akalın feat Haktan “Yekten” kliplendi. İşte detaylar;

Demet Akalın Rekor Kırıyor!

Bu sene yaz ayına bomba gibi bir albümle giriş yapan Demet Akalın, albümündeki şarkılarla rekor kırdı. Bir önceki albümü “Rakipsiz” ile en çok satanlar listesinde zirvede olan Demet Akalın, “Ateş” albümüyle de aynı başarısını devam ettirdi. Yaptığı şarkılarla her yaş grubundan kitleye hitap etmeyi başaran ünlü şarkıcı bu sene yoğun konser programıyla da büyük bir başarıya imza attı. Ünlü şarkıcının tüm konserlerinin biletleri saatler öncesinden tükendi.

Demet Akalın Listeleri “Ateş” ledi!

“N’apıyorsan Yap” İzlenme Rekoru

Yeni albümünden ilk albümü “N’apıyorsan Yap” şarkısına çeken Demet Akalın, hem şarkısının sözleri, hem de klibiyle çok sevildi. Müzik listelerini alt üst eden şarkı yayınlandıktan birkaç saat sonra Youtube’da 4 milyonun üzerinde izlenme alan “N’apıyorsan Yap” şarkısının klibinin güncel izlenme sayısı 15 milyonu geçmiş bulunmakta.

Demet Akalın Feat Haktan “Yekten” Kliplendi

Radyo ve müzik kanallarında en çok istek alan şarkıcı olan Demet Akalın listelerdeki zirvesini elinden bırakmamaya kararlı gibi duruyor. Haktan ile birlikte seslendirdiği “Yekten” şarkısına klip çeken Demet Akalın albümün dördüncü parçasını kliplendirdi. Yönetmen koltuğunda Tamer Aydoğdu’nun oturduğu klip hakkında ““Yekten albüm çıktığından bu yana en çok istek alan şarkılar arasındaydı Haktan ile zamanı bekledik ve harika bir iş çıktı.” açıklamasını yapan ünlü sanatçı 12 Ekim’de İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde sevenleriyle buluşacak.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın Feat Haktan “Yekten” Kliplendi
Demet Akalın Feat Haktan “Yekten” Klip

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler