Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya'dan Gerilim Dolu Gönderiler!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’dan Gerilim Dolu Gönderiler!

Türk manken ve oyuncu olan Deniz Akkaya, kızına işkence eden baba haberini sosyal medya hesabından paylaşımlarıyla isyan etti. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımlarla gerilimi arttırarak yapılan yanlışlara karşı çıkmıştır.

Deniz Akkaya; “Bunların Yaşananların Hepsi Sizin Sayenizde”

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Taksim Tarlabaşı’nda bir evde 19 yaşındaki bir genç kıza babasının işkence görüntülerini sosyal medyada kardeşi tarafından yayınlanmasından olay yarattı. Olaylara çok sert tepki gösteren Türk model Deniz Akkaya oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaşanan şiddetin görüntülerini paylaşarak adamın idam edilmesini istedi. Deniz Akkaya’yı destekleyen takipçileri ise hem pozitif hemde negatif yorumlar yolladılar.

Deniz Akkya’dan Açıklama!

19 yaşındaki bir genç kıza babasının işkence yaptığı görüntüleri sosyal medyada kardeşi tarafından yayınlanmıştır. Görüntüleri gören Deniz Akkaya açıklama yapmaktan çekinmedi. Deniz Akkaya açıklamasında “Bu adamı mahallesinde oturtan, ev veren , suratına bakan insan değildir! adalet bırakmış ise zaten Türk milleti bu adama sakına yaşama hakkı tanımayın, kınayın, ayıplayın!, şu Kanunları neden değiştirmiyorsunuz neden!!” diyerek takipçilerinin ve hayranlarının desteğini almıştır.

Deniz Akkaya’dan Gerilim Dolu Gönderiler!

Türk manken ve oyuncu olan Deniz Akkaya, kızına işkence eden baba haberini sosyal medya hesabından çok önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımlarla gerilimi arttırarak yapılan yanlışlara karşı çıkmıştır. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama “Bu adam bulunup asılacak! yetti artık bu adam herkesin önüne çıkarılıp işkence edilmeli içim içime sığmıyor ruh hastaları. Yettiniz artık!! bu kadınların gencecik kızların sizden çektiği nedir!! eğer ki bu adam bulunmaz ise ben insan hakları mahkemesine gideceğim bu ülkede adelet denen hiçbirşey yok” diyerek takipçilerinden olumlu olumsuz yanıtlar almıştır. Magazin dünyasının gündemine oturan bu gönderiler herkesin dikkatini çekti.

Deniz Akkaya

Deniz Akkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler