Ana SayfaÜnlülerZeynep Korel; Bergüzar'ın Evliliği...

İlgili Postlar

Zeynep Korel; Bergüzar’ın Evliliği…

Geçtiğimiz günlerde magazin dünyasına bomba gibi düşen bir haberle gündem olan Zeynep Korel yani herkesin bildiği Bergüzar Korel’in ablası olan kişinin babası öldükten sonra kendi kızı ile b,rlikte Amerikaya yerleştiği duyulmuştu. Ama önemli olan Zeynep Korel’in Bergüzar Korel’in evliliği hakkında konuşmasıydı. Detaylar haberimizde…

Gündeliğe Gidiyor…

zeynep korel

Temizliğe Giden Zeynep Korel Görenleri Şaşırttı

Aynı zamanda oyuncu anne babaya sahip olan Bergüzar Korel ve Zeynep Korel dünyaya şanslı doğan isimlerden. Fakat babalarının ölümünden sonra maddi zorluklar yaşamaya başlayan bu aile Zeynep Korelin radikal kararıyla kendi kızıyla birlikte Amerika’ya yerleşmeyi tercih etti. Zeynep Korel Amerika’ya yerleştikten sonra burada apartmanında ki dairelere temizliğe gitmeye başlamış ve gündeliğinin 400 tl olduğunu açıklamıştı. Kısa sürede bu olay magazin basınında duyulmuş ve bunun üzerine Bergüzar Korel’in bu kadar imkanı varken neden ablasına yardım etmediği kafalarda soru işareti yaratmıştı. Bazı kullanıcılar tarafından Bergüzarın sessiz kalışını konuşurken bazı isimlerde Zeynep Koreli hakkıyla para kazandığı için tebrik etmişti.

Zeynep Korel; Bergüzar’ın Evliliği…

bergüzar korel halit ergenç

Bergüzar Korel Kimdir?

Fakat o kadar konuşuldu ki Zeynep Korel sessizliğini bozdu ve bu durumla alakalı açıklamalarda bulundu. Sözlerinin içinde Bergüzar Korelin Halit Ergenç ile devam eden evliliği de vardı. Yine bir magazin programında çarpıcı iddiada bulunarak sansasyon yaratan Zeynep Korel; Küçük yaşlardan beri ailesi tarafından dışlandığını her zaman Bergüzar Korel’in ön planda olduğunu ve her zaman ona destek verildiğini söylerken aynı zamanda da Bergüzar Korel ve Halit Ergenç evliliğinin yeni doğacak olan bebek yüzünden devam ettiğini söyleyerek oldukça büyük bir iddia ortaya attı . Böyle bir şeyi neden söyledi niye söyledi bilmiyoruz ama yakın zamanda Bergüzar Korel’in de sessiz kalmayacağını anlamış gibiyiz. Dört gözle Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinden gelecek haberi bekliyoruz.

Halit Ergenç Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler