Ana SayfaÜnlülerBakın Hangi Ünlü Sanatçının Kız Kardeşi Temizliğe Gidiyor?

İlgili Postlar

Bakın Hangi Ünlü Sanatçının Kız Kardeşi Temizliğe Gidiyor?

Babalarını kaybettikten sonra annesi ile birlikte radikal bir karar alarak Amerika’ya yerleşen ve yerleştiği bu yerde maddi zorluklar yüzünden temizlik yapan ve köpek gezdiriciliği yapan kişinin kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksanız. Bakın hangi ünlü sanatçının kız kardeşi temizliğe gidiyor?

Babalarını Kaybettiler Amerika’ya Yerleştiler!

Bergüzar Korel Kimdir?

Oyuncu bir anne ve babaya sahip olan Zeynep Korel aynı zamanda da Bergüzar Korel’in ablası bununla birlikte Tanju Korel ve Hülya Darcan’ın kızı olan Zeynep Korel babasının ölümünden sonra zor günler geçirdiğini ve bu zorlu süreci bir nebze de olsa rahatlatabilmek adına Amerikaya yerleştiğini söyledi. 2005 yılında babasını kaybeden Zeynep Korel kardeşinin varlıklı hayatını bilse bile maddi sıkıntı çekmeyeceğini bilse bile kendilerine daha mütevazı bir hayat kurabilmek için anne kız Amerika’ya yerleşmeyi tercih etti.

” Asıl Ayıp Sizi Görmeyen Aile Fertlerinizdir”

berguzar-korel-ablasi

Televizyonda bir magazin programına açıklamalarda bulunan Zeynep Korel ailesiyle alakalı babasını kaybetmesiyle ve çocukluktan beri yaşadığı zorlukları ifade edebilmek adına bazı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama ; Çalışmak hiç ayıp değil ayıp olan; sizin yanınızda olmayan, sizi görmezlikten gelen, vurdumduymaz davrananlardır ayıp bunlar… Bunu size yapan bazen aile fertlerinizdir, bazen arkadaşlarınızdır. Ben bunları aştım ve şimdiki halimle gurur duyuyorum. Evlatlarınızı ayırmayın, sakın ayırmayın çocuklukta onları ayırmadığınızı gösterin. İlerde onlar farklı yönlere gittiklerinde aralarındaki dengeyi kurun. Çocuğunuzun çirkin ördek yavrusu gibi hissetmesine neden olmayın. Sahip olduğunuz güç ve parayla aile fertlerinizi dövmeyin, para geçici… İnsanın empati yeteneği yoksa hiçbir şey bunun yerini doldurmuyor. Rahmetli babam hayatta olsaydı, çalışanın yanında olurdu ama o ‘Sen temizleme bir iş yeri açalım iki yardımcın olsun, onların başında dur’ derdi. Babamı çok erken kaybettim, hayatta olsaydı her şey çok farklı olurdu” diyerek babasına karşı özlemini ve yaşadığı zorlukları dile getirdi.

Bakın Hangi Ünlü Sanatçının Kız Kardeşi Temizliğe Gidiyor?

Babasının ölümünden sonra İstanbul’da ki gösterişli hayatını geride bırakan ve radikal bir kararla Amerikaya yerleşen yerleştiği yerde de herkesin kolay kolay yapmadığı temizlik işine girmesi bununla olması gereken gibi gurur duyarak paylaşması oldukça dikkat çekti. İşinin arkasında durması ve gururla bunu dile getirmesi alkışlanası bir haraket olarak karşılanırken bazıları tarafında Bergüzar Korel’in kardeşi neden temizlik yapıyor diye kafalarda soru işareti oluşturdu. Zeynep Korel’in temizlik yaptığı köpek gezdiriciliği yaptığı haberlere karşı açıklamada bulundu. Amerika’ya giden Zeynep Korel yaşadığı binada temizlikçi arayan komşularının sohbetlerine kulak kabartan Zeynep Korel, 400 liraya temizliğe gitmeye başlamış. Önemli hastalık problemleri olduğunu ve üç ay doğru düzgün yürüyemediğini de söyleyen Korel seçtiği hayat tarzıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullanıyor: “Ben tek tabanca çalışıyorum, ayaklarımda problem var. Üç ay doğru düzgün yürüyemedim ancak şimdilerde doktorun verdiği ve ayağıma taktığım çelik kılıflarla ayakta duruyorum. Özgürlüğümü satmıyorum, kimsenin boynuma tasma geçirmesine izin vermiyorum, ne aileme ne de bir erkeğe muhtaç olmadan yaşıyorum”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler