Ana SayfaDedikoduChloe Loughnan Aşka Kapılarını Kapattı!

İlgili Postlar

Chloe Loughnan Aşka Kapılarını Kapattı!

Geçtiğimiz ay Serdar Ortaç’la 5 senelik evliliğini sonlandıran Chloe Loughnan aşka kapılarını kapattı. Boşandıktan sonra ayrılık için üzgün olduğunu sıklıkla dile getiren Chloe Loughnan, geçtiğimiz gün kameralara yakalandı. Ayrılık sonrasında yaşadıklarını ve hissettiklerini anlatan Chloe Loughnan samimi açıklamalarda bulundu.

5 Senelik Evlilik 10 Dakikada Bitti!

Evliliklerinin son dönemlerinde sürekli ayrılıp barışma haberleriyle gündeme gelen Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çiftinin ilişkisinde her şeyin yolunda olduğu düşünülüyordu ki, geçtiğimiz ay boşanma kararı alan çift evliliklerine son noktayı koydu. Anlaşmalı olarak boşanma kararı alan çiftin evlilikleri 10 dakika içerisinde son buldu.

Serdar Ortaç’ın Şaşırtan Boşanma Açıklaması!

Serdar Ortaç Çapkın Hayatına Geri Mi Döndü?

Ayıldıktan sonra Antalya’da verdiği bir konserde “Annem haklıymış” açıklaması yapan Serdar Ortaç‘a tepki olarak Chloe Loughnan sosyal medya hesaplarından Ortaç’ı çıkmıştı. Ardından Loughnan’ın detoks sularını sosyal medya hesabından paylaşan Ortaç’ın ayrılık sonrası üzgün olduğu iddia edilmiş ancak ünlü şarkıcı bu konuda bir açıklama yapmamıştı. Geçtiğimiz gün gizemli bir güzelle görüntülenen Ortaç’ın ayrılığı atlattığı ve bekar yaşam tarzına yeniden döndüğü iddia edilse de, Ortaç bu konudaki sessizliğini korumaya devam ediyor.

Serdar Ortaç Kimdir?

Chloe Loughnan Aşka Kapılarını Kapattı!

Ayrılık sonrasında üzüntülü bir dönem geçirdiği bilinen Chloe Loughnan, geçtiğimiz gün kameralara yakalandı. Kendisi hakkında sorulan  sorulara yanıt veren Chloe Loughnan, “Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Daha yeni boşandım. Yalnız ve mutluyum. Şu anki düşüncem; bir daha evlenmemek.” yanıtı verdi.

Chloe Loughnan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler