Ana SayfaÜnlülerAydilge ve Sehabe Yeniden Bir Arada!

İlgili Postlar

Aydilge ve Sehabe Yeniden Bir Arada!

Rap müziğin vazgeçilmez isimlerinden Sehabe ve pop-rock müziğin sevilen ve başarılı ismi Aydilge”Bir Ayda Unutursun” şarkısı ile bir araya geldiler.

Altı Yıl Sonra Tekrar Bir Arada Oldular!

2013 yılında ‘Sen’ adlı parçada düet yapan ikili rekora koşarak 15 milyon izlenme ulaşıp farklı kitleleri bir çatı altında toplamışlardı. Yeni projeleri ile bir araya gelen ikili ayrıştırmak değil birleştirmek istiyoruz diyerek kazandıkları başarıyı bir kez daha elde etmiş oldular.

Aydilge kimdir?

‘Starcılık Oynamıyoruz’

Klibin yönetmenliğini Sehabe’nin üstlendiği çalışmalarda içten açıklamalar yapan ikili ”Giderek maddiyatı ön plana çıkaran ve içi boşalan bazı rap ve pop kliplerinden farklı bir iş yapmak istedik.  Para pul, lüks arabalar ve maddiyatla hava atıp starcılık oynayanların aksine biz insani duygulara ve unutulan hislere odaklandık; çünkü değer verdiğimiz şeyler bunlar” diyerek açıklamada bulundular. Rap’in popülerleşen ismi Sahabe ve pop-rock müziğin başarılı ismi Aydilge açıklamalarına şu şekilde devam etti: ‘Ben diss atıp kişisel polemikler yaratmak yerine müzik yapmaya vakit harcıyorum. Hislere önem veriyorum. Gerçek olmak benim için daha değerli.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler