Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Dert Bende" Filmi İzleyiciyi Kahkahaya Boğdu!

İlgili Postlar

“Dert Bende” Filmi İzleyiciyi Kahkahaya Boğdu!

Yönetmen ve senaristliğini Berat Özdoğan’ın üstlendiği başrollerinde ise Ümit İbrahim Kantarcılar, Onur Dilber ve Brezilyalı oyuncu Jessica May’in yer aldığı komedi filmi “Dert Bende” filmi Cinetime ÖzdilekPark İstanbul’da halk galası gerçekleştirildi. Filmin başrol oyuncuları da filmin galasında izleyiciden büyük ilgi gördü.

Bir Yol Hikayesi “Dert Bende”

Dert Bende filmi, arkadaşlarına yardım etmek isterken kendilerini zor bir durumun ortasında bulan bir grubun hikayesini konu alıyor. İyi günde ve kötü günde birbirlerinin yanında olan üç dost Kenan, Cem ve Mert’in macerasını anlatıyor. Arkadaşlarını yanlış bir evlilikten kurtarmak için kaçırmaya çalışan fakat işleri iyice birbirine karıştıran bu grubun trajikomik hikayesi filmi izleyenleri kahkahaya boğdu.

Jessica May’in ilk beyaz perde deneyimi büyük beğeni aldı
Beyaz perdedeki ilk deneyimi olan “Dert Bende” de rol almaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Brezilyalı oyuncu Jessica May, “Arkadaşlarımla ortaya güzel bir iş çıkardığımıza inanıyorum. Tüm ekibe teşekkür ediyorum. Benim için gerçekten çok güzel bir tecrübe oldu. Umarım bu eğlenceli filmin gişesi de bol olur.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler