Ana SayfaÜnlülerBoşanmanın üstünden 20 gün geçti, Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı tekrar evleniyor

İlgili Postlar

Boşanmanın üstünden 20 gün geçti, Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı tekrar evleniyor

Boşandıktan 20 gün sonra Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl Paris’te el ele görüntülendi. Sinan Akçılın Burcu Kıratlı’ya yeniden evlenme tekliği ettiği Kıratlı’nın da geri çevirmediği konuşuluyor. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı tekrar evleniyor.

Sinan Akçıl Kimdir?

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı tekrar evleniyor

31 Aralık 2019 da Amsterdam’da evlenen Burcu Kıratlı Sinan Akçıl çifti, 20 gün önce tek celsede boşandı. İkili birbirlerine ve ilişkilerine ikinci şansı vererek, tekrar bir araya geldiler. Yeniden barışan Akçıl ve Kıratlı çifti Paris sokaklarında el ele görüntülendiler. Sinan Akçıl’ın Burcu kıratlıya Paris’te evlenme teklifi ettiği Kıratlı’nın evet dediği duyuldu. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl Burcu Kıratlı’ya ilk evliliklerinde de Amsterdam’da evlenme teklifi etmişti.

Sinan Akçıl Ölümü Teğet Geçti!

Aşkın Arkasındayım

Müge ve Gülşen’in Kanal D’de yayınlanan sevilen programları 2.Sayfa programına açıklama yapan Sinan Akçıl barıştıklarını duyurmuştu. Sinan Akçılın 2.sayfaya yaptığı açıklamada “Bazı büyük sevdalar hiçbir sözle anlatılmaz. Ne desek az desem eksik kalır. Hayattaki en değerli varlık Burcu benim için sonuna kadar bu aşkın arkasındayım.” cümlelerini kullanmıştı.

Burcu Kıratlı’dan Boşanma Sonrası Şok İtiraf

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı tekrar evleniyor
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı tekrar evleniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler