Ana SayfaDedikoduBurcu Kıratlı'dan Boşanma Sonrası Şok İtiraf..

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı’dan Boşanma Sonrası Şok İtiraf..

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl’dan 9 aylık evliliğini tek celsede sonlandırdıktan sonra ilk açıklamasını, görenleri şaşkına çeviren bir paylaşımyla yaptı. Bucu Kıratlı’nın hayrete düşüren açıklaması ve Detaylar Magazin Haberimizde..

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Boşandı..

Burcu Kıratlı’dan Boşanma Sonrası Şok İtiraf..

Boşanmanın ardından sosyal medya üzerinden ilk paylaşımını geceliğiyle resim çizerken çektirdiği video ile yapan oyuncu Burcu Kıratlı, itiraf etti.

Ünlü şarkıcı eski eşi Sinan Akçıl’ı hala sevdiğini ve bir inat uğruna boşandıklarını ifade eden Burcu Kıratlı’nın itirafı gündeme bomba gibi düştü.

Sinan Akçıl Kimdir?

Burcu Kıratlı Kimdir?

Sinan Akçıl’dan  bir inatlaşmadan dolayı boşandığını açıklayan Burcu Kıratlı,  2019 yılının ilk günlerinde Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Türk Konsolosluğu’nda ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile dünya evine girmiş, 9 Eylül’de tek celsede boşanmıştı.

Burcu Kıratlı: “Sinan’ı Hala Seviyorum…”

Burcu Kıratlı, yapmış oldu bu paylaşımını derin bir yırtmacı olan geceliğiyle resim çizerek yaptı. Sinan Akçıl ile boşanma hakkında konuşan Burcu Kıratlı; “Sinan’ı seviyorum ihanetten değil inatlaşmadan dolayı boşandık” dedi.

“Mutfağımda Duvarıma Asacağım.”

Instagram sayfasından derin yırtmacıyla yaptığı yaşlaşım sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Burcu Kıratlı, dün çektiği videoyu paylaştığına bin pişman olduğunu  Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanarak duyurdu. Burcu Kıratlı çektiği video için ise;

……Ben resme yeni başlamadım ki, yıllardır yapıyorum. Tasarım mezunuyum. Bir sürü tablom da var. O an aslan resmi çiziyordum, çünkü burcum aslan. Mutfağımda duvarıma asacağım. Bunalımda ya da sıkıntı da değilim. Sinan’ı hala seviyorum, çünkü çok değerli.” ifadelerini kullandı.

Burcu Kıratlı: “Kimse İnanmıyor….”

Sinan Akçıl ile boşanması hakkında konuşan Burcu Kıratlı, “Biz esas olarak kıskançlık değil bir inatlaşma yüzünden ayrıldık. Kimse inanmıyor ama böyle. İnatlaştık. Başka hiçbir sebebi yok bu ayrılığın” dedi.

İşte Burcu Kıratlı’nın O Videosu;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler