Ana SayfaÜnlülerSahne Öncesi Sürpriz Doğum Günü!

İlgili Postlar

Sahne Öncesi Sürpriz Doğum Günü!

Pop-Rock müziğin sevilen gruplarından Gece Yolcuları konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’de ve İstanbul’da farklı noktalarda sevenleriyle buluşan grup bu kez bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Cumartesi  Kartal Anatolium Marmara Avm’de sahne alan gruba sahne öncesi sürpriz doğum günü düzenlendi.

“Pişmanım” Çok Sevildi

Bu sene yeni bir single ile dinleyicilerinin karşısına çıkan Gece Yolcuları’nın yeni parçası her zamanki gibi dinleyici tarafından çok sevildi.” Grubun “Pişmanım” adını verdiği parça hem sözleriyle, hem de klibiyle çok sevildi. YouTube’da 2 milyon izlenmeyi geçen şarkı grubun eskimeyecek şarkıları arasına girecek gibi duruyor.

Gece Yolcuları’ndan sevenlerine müjde!

“Gece Yolcuları” Konserden Konsere Koşuyor

Rock müziğin sevilen grupları arasında olan “Gece Yolcuları” özellikle Eylül ayında yoğun bir konser maratonundan geçti. Hem Festivaller kapmasında, hem de şehirler arası konserlerine devam eden grubun konser biletleri saatler öncesinden tükendi.

Sahne Öncesi Sürpriz Doğum Günü!

Sahne Öncesi Sürpriz Doğum Günü!
Sahne Öncesi Sürpriz Doğum Günü!

Cumartesi günü  “Kartal Anatolium Marmara Avm”de sahne alan Gece Yolcuları’nın konserine dinleyicilerinden yoğun bir ilgi vardı. Uğur, Edis ve İlkay’ın doğum günü aynı haftaya denk gelmesi üzerine, grubun hala bir kutlama pastası kesmediğini öğrenen Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Yönetimi, “Gece Yolcuları” için bir sürpriz organize etti. Konser öncesinde bir pasta eşliğinde grupla birlikte, doğum günü kutlamasına katılan yönetim Uğur, Edis ve İlkay’ı da bu jestiyle çok mutlu etti. Gece Yolcuları’nın konserine tam 7 bin 500 kişi katılım gösterdi.

Gece Yolcuları Konserine Yoğun İlgi!
Gece Yolcuları Konserine Yoğun İlgi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler