Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGece Yolcuları'ndan sevenlerine müjde!

İlgili Postlar

Gece Yolcuları’ndan sevenlerine müjde!

Akasya Kültür Sanat’ta (AKS) dün gece müzik ziyafeti yaşandı. Şehrin kalbinde birbirinden renkli ve keyifli programları tek çatı altında birleştiren AKS’nin dün geceki konuğu ‘Gece Yolcuları’ oldu. Gece Yolcuları’nın sevenlerine birde single ve albüm müjdesi oldu. Gece Yolcuları’nın yaptığı açıklamalara ve dün gece yaşananlara haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

Rock müzik ziyafeti

Şehrin kalbinde birbirinden renkli ve keyifli programları tek çatı altında birleştiren AKS’nin dün geceki konuğu ‘Gece Yolcuları’ hafızalarda yer eden şarkılarını söyleyerek dinleyenlere rock müzik ziyafeti yaşattı.

Yılsonunda single, seneye albüm müjdesi!

Akasya Kültür Sanat’ta dün akşam Gece Yolcuları dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatırken grubun solisti Edis İlhan, yeni albüm müjdesi verdi. İlhan, ekibin neredeyse çocukluklarından beri, 20 yıla yakın bir süredir birlikte olduğunu belirterek, “Türkçe’yi doğru kullanan ve kendi müziğini yapmaya çalışan özgün bir gurup yapısı temelimizi oluşturuyor.” dedi.

“Cem Karaca, Barış Manço gibi ustalarımızın…”

Akasya Kültür Sanat’ta Gece Yolcuları grubunun solisti Edis İlhan: “Bağlı bulunduğumuz, yaşadığımız toprakları Cem Karaca, Barış Manço gibi ustalarımızın yaptığı gibi en güzel şekilde eserlerimizle ifade etmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Yeni internet dünyasına uyum sağlama aşamasında…”

Yılbaşından önce bir single ile çıkartma hazırlığında olduklarını anlatan Gece Yolcuları grubunun solisti Edis İlhan Akasya Kültür Sanat’ta kendilerini dinleyenlere rock müzik keyfi yaşattıktan sonra açıklamalarında: “Yeni internet dünyasına uyum sağlama aşamasında biz de albüm değil ama tek bir şarkı ile geleceğiz. Önümüzde ki yıl ise albüm için stüdyoya gireceğiz” ifadelerini kullanarak konuşmasını noktaladı.

Türkçe’yi doğru kullanan ve kendi müziğini yapmaya çalışan özgün bir gurup yapısı temelimizi oluşturduğunu açıklayan rock müzik grubu Gece Yolcuları grubu sevenlerini yeni albüm ve single müjdesiyle sevindirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler