Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSıla, hız kesmeden konserlere devam ediyor!

İlgili Postlar

Sıla, hız kesmeden konserlere devam ediyor!

Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Sıla, kariyerinin 10. yılına özel gerçekleştirdiği “ON’dan Kalan” konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Hayranlarıyla buluşmaya hız kesmeden devam eden Sıla Gençoğlu, Kerki Production ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenen konserler kapsamında 20 Kasım’da TİM Show Center’da hayranlarıyla buluşacak. Sıla konserleri ve konser detayları hakkında merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

“ON’dan Kalan” konserlerine hız kesmeden devam ediyor!

23 Ekim’de “ON’dan Kalan” konserlerinin ilkiyle sanat hayatının 10. yılını kutlayan Sıla, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Türkiye’yi karış karış gezerek konserler veren genç şarkıcı, sonbaharda da sevenleriyle bir araya geliyor. 20 Kasım Pazartesi günü 21.00’da TİM Show Center’da sahneye çıkacak olan Sıla,10 yıllık kariyer serüvenindeki sevilen şarkılarını seslendirecek.[irp]

Sanat hayatının 10. yılını kutlayan Sıla…

Sanat hayatının 10. yılını kutlayan şarkıcı, söz yazarı ve besteci Sıla Gençoğlu genellikle düşük tempolu ve hüzünlü (slow) şarkılarıyla tanındı. Konuşmadığımız Şeyler Var albümü yayımlandığı yıl Türkiye’de en çok satan albüm oldu. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Tv Video Müzik Ödülü dâhil olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştı. Şarkıcılığının yanı sıra eleştirmenler tarafından övülen söz yazarı ve besteci kimliğiyle ön plana çıkan Sıla, kendi albümlerindeki şarkıların neredeyse tamamını tek başına yazarak Efe Bahadır’la birlikte bestesini yapmıştı. Pop müzik dünyasında önemli bir yere sahip olana başarılı şarkıcı Sıla konserlerine devam ediyor. Sıla, yoğun istek üzerine 27 Kasım’da da Tim Show Center’da izleyicisiyle buluşacak.

Tim Maslak Show Center Konseri…

Sosyal medyadan ve televizyonlardan hem işiyle hem de özel hayatıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı güzel Sıla Gençoğlu, “ON’dan Kalan” konserlerinin ilkiyle sanat hayatının 10. yılını kutladıktan sonra yoğun istek üzerine 20 Kasım Pazartesi saat 21.00’de Tim Maslak Show Center’da sevenleriyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler