Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı'nın Ziyaretlerini Kullanmış!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın Ziyaretlerini Kullanmış!

Televizyon program yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’nın kendi kanalı olan TV8’de yayınlanan O Ses  Türkiye programına Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜRK) çalışanı yarışmacı olarak katılmıştı. Yarışmadaki sözleri dikkat çeken RTÜRK çalışanı yarışmada dikkatleri üzerine çekti.

 

Yarışmacı Olarak Katıldı

RTÜRK Başkanı’nın izniyle O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve Fethi Ahmet Fırat, partilerin Meclis dağılımları üzerinde kontenjanla belirlenen RTÜK üyeliği için “2 sene sonra olacağım inşallah” demesi de dikkat çekmişti.

Acun Ilıcalı kimdir?

O Sözler Tepki Çekti

Sözlerinin tepki çekmesinin ardından RTÜRK üyesin Faruk Bildirici’den açıklama geldi. Açıklamasında: “O Ses Türkiye programında 5 Ekim akşamı yaşananlar tam bir skandaldır. F.A.Fırat adlı katılımcı, ‘RTÜK çalışanı’ olduğunu açıklayınca Acun Ilıcalı, ‘İlk defa hani RTÜK ile ilgili bir konuda biz bu tarafa geçmiş olduk. Ama tabii ki maç 5-1 bitebilir. O yüzden gol atmasak daha iyi olur’ demiştir. Sanırsınız bu kişi, RTÜK’ü temsilen yarışmaya katılmış! Beyazıt Öztürk de ‘Yok ben zaten korktum’ diye ekleyerek RTÜK’ten olduğu için bu yarışmacının kayırılması gerektiği mesajını aldığını ifade etmiştir. Bununla da kalmamış, RTÜK çalışanı Fırat, ‘RTÜK üyesi değilim, RTÜK’te çalışıyorum. Onu da yapacağız inşallah. 2 yıl sonra inşallah RTÜK üyesi olarak da sizi RTÜK’te misafir olarak ağırlamak isterim’ diye konuşmuştur” ifadelerini kullandı.

TV8’i Sattığı İddia Edilen Acun Ilıcalı’dan Açıklama Geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler