Ana SayfaDizilerSibel Can'ın Yeni Dizisi Sevda'nın Bahçesi Başlıyor

İlgili Postlar

Sibel Can’ın Yeni Dizisi Sevda’nın Bahçesi Başlıyor

Kanal D’de başlayacak yeni dizi hakkında detaylar netleşmeye başladı. Sevda’nın Bahçesi adının verildiği dizide Sibel Can ile Emre Kınay başrolleri paylaşacak.

Kanal D’de yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. İddialı dizilerle yeni sezona giriş yapmak isteyen kanalda yeni bir dizinin daha tanıtımı yapıldı. Uzun zamandan beri ekranlardan uzak kalan Sibel Can’ın yeniden oyunculuk performansıyla ekranlara geleceği Sevda’nın Bahçesi dizisi oldukça dikkat çekti. Son dönemlerin en iyi erkek oyuncularından birisi olan Emre Kınay ile yeni projede başrolü paylaşacak olan Sibel Can, böylece yıllar sonra yeniden sevenleriyle bir dizi projesinde bir araya gelecek.

Sevda’nın Bahçesi Künyesinde Hangi İsimler Var?

Dizinin yapımında Gold Film’in adı var. Senaryoda imzası olan isim ise Birol Güven. Dizinin yönetmeni ise Emir Khalilzadeh.

Sevda’nın Bahçesi’nin Oyuncuları Kimler?

Sevda’nın Bahçesi oyuncuları arasında en çok başrolde yer alan isimler dikkat çekiyor. Emre Kınay ile Sibel Can’ın başrol olduğu dizide diğer oyuncular ve dizideki karakterleri ise şöyle; Sibel Can (Sevda), Emre Kınay (Levent), Begüm Kütük (Aylin), Alina Boz (Defne), Baran Bölükbaşı (Tolga), Esra Kızıldoğan (Ayşe), Mehmet Bozdoğan (Hamdi), Berat Yenilmez (Eray), Hakan Atalay (Hakan), Haydar Köyel (Nuri), Yasemin Öztürk (Jale), Melehat Abbasova (Tatyana), Doğa Konakoğlu (Ufuk). Çok önemli isimlerin yer aldığı dizi, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Sibel Can Kimdir?

Emre Kınay Kimdir?

Begüm Kütük Kimdir?

Alina Boz Kimdir?

Baran Bölükbaşı Kimdir?

Esra Kızıldoğan Kimdir?

Dizinin yayınlanacağı tarih ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Eylül ayı itibari ile ekranlara gelmesi beklenen dizi için önümüzdeki dönemlerde yayın gününün belirlenmesi ve paylaşılması bekleniyor. Dizinin konusuyla ilgili detayları aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

Sevda’nın Bahçesi Dizisinin Konusu Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler