Ana SayfaDizilerSevda'nın Bahçesi’nin Konusu Ne?

İlgili Postlar

Sevda’nın Bahçesi’nin Konusu Ne?

Sevda’nın Bahçesi’nde Sibel Can Sevda, Emre Kınay ise Levent karakterini canlandıracak. Birbirine tutku dolu bir aşk ile bağlanan ve evlenen çiftin, planları yolunda gitmezken boşanma kararı almaları, yolların da ayrılmasına neden olur. 18 yıl önce boşanan ve yıllar sonra tekrar karşı karşıya gelen iki ismin başından geçecek olayların anlatılacağı dizide, yıllar sonra aşk tomurcuklarının yeniden filizlenip filizlenmeyeceği merak edilecek.

Sevda’nın Bahçesi’nin Konusu Aşk Olacak!

Sevda’nın Bahçesi’nin konusu ise şöyle;

Levent ve Sevda birbirine karşı büyük bir aşk besler. Fakat evlilik sonrasında Levent için işler çok fazla yolunda gitmez. Kurdukları yeni hayatın Levent’i tatmin etmemesi ayrılığa doğru çifti adım adım götürür. Levent ile Sevda’nın bununla yüzleştiği bir gün, Sevda için çok zorlu geçer. Levent’in kendisinden ayrılmak istediğini duyduktan sonra büyük bir yıkım yaşayan Sevda, görüşmeye gelirken hamile olduğunu öğrenir ve bunun mutluluğunu paylaşmak için Levent’in yanına gider. Fakat Levent’in ayrılmak istediğini söylemesi, Sevda’da büyük bir üzüntü yaratır. Sevdiği adamdan hamile kaldığını ve çocuk doğuracağını öğrenen Sevda, bir yanda hüzün bir yanda da sevinç yaşar. Levent’in ayrılık kararını duyduktan sonra ondan hamile kaldığını söylemeyen ve saklayan Sevda ise yıllar sonra bu konuda zorlanır. Çift ayrıldıktan sonra Sevda çocuğunu doğurur ve kızına Defne adını verir. Aradan geçen yıllar sonra ise Defne büyük bir kız olur ve Sevda, Defne ve Levent’in yolları tekrar kesişir.

Yeniden hayatları kesişen çift için durumlar artık farklıdır. Levent, Aylin ile evlidir ve yeni bir yuva kurmuştur. Tesadüf eseri görüşen Sevda ile Levent için bu anlar sürpriz bir şekilde geçerken, ilk rastlaşma iki isim için de unutulmaz olur. Levent, Defne’yi öğrenecek mi? Sevda, yıllardır sakladığı gizi Levent’e anlatacak mı? Levent, yıllar sonra Sevda ile yeniden beraber olmak isteyecek mi? Tüm soruların yanıtları Sevda’nın Bahçesi’nin yeni bölümleri ile birlikte bulunacak.

Yeni sezon itibari ile ekranlara gelecek bu yapım, kuşkusuz oyuncu kadrosu ve başrolleri ile dikkat çeken dizilerden birisi olacak. Hikayesi de oldukça ilgi uyandıran dizinin yeni sezonun en çok izlenen dizilerinden birisi olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler