Ana SayfaDizilerİki Yabancı Final Yapıyor!

İlgili Postlar

İki Yabancı Final Yapıyor!

Kanal D’de geçtiğimiz aylarda yayınlanmaya başlanan İki Yabancı final haberleri ile gündeme geldi. Beklentileri karşılayamayan dizinin ekranlarda artık yer almayacağı açıklandı.

İki Yabancı adlı dizi, özellikle yaz kuşağında dikkat çekerek yüksek izlenme oranlarına ulaşacağı izlenimini uyandırmıştı. Fakat bugüne kadar yayınlanan bölümler, reyting sıralamalarında beklentileri karşılamadığı gibi başarısızlık, dizinin sonunun gelmesine neden oldu. Yapılan açıklamalara göre İki Yabancı final bölümü 9. bölüm olacak ve bu bölüm itibari ile dizi ekranlara veda edecek.

Pazartesi Rekabetine Yenildi

Pazartesi akşamları yayınlanan İki Yabancı’da başrollerde iddialı isimler vardı. Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in yer aldığı dizide üstelik Gani Müjde gibi usta isimlerin imzası olsa da tüm bunlar dizinin ekranlarda tutunması adına yeterli olmadı. İki Yabancı final konusundaki resmi açıklama ise dizinin yapımcısı Tükenmezkalem Film tarafından yapıldı.

Yapımcı İki Yabancı Final Yapacağını Duyurdu

Tükenmezkalem Film tarafından yapılan yazılı açıklamada konuyla ilgili detaylar paylaşıldı. Dizinin finalinin 9. bölüm itibari ile olacağı yazılı açıklamada net bir şekilde belirtilirken, dizinin başlangıç aşamasındaki planlamasının da yaz dönemine yönelik olduğu ifade edildi.

İki Yabancı Konusu Neydi?

Bodrum’da yolları kesişen ve kendilerini zengin olarak göstererek büyük bir yalan oyuna başlayan iki gencin başından geçenlerin anlatıldığı İki Yabancı, birbirine aşık fakat yalanların edeniyle birbirine kavuşamayan çifti ele alıyordu.

İki Yabancı’nın Oyuncuları ve Karakterleri Kimlerdi?

İki Yabancı dizisinde yer alan oyuncular ve dizide canlandırdıkları karakterler ise şöyle;

Keremcem (Serkan), Yağmur Tanrısevsin (Duygu), Serhan Arslan (Naci), Hazal Şenel (Burcu), Koray Erkök (Cenk), Pınar Karaman (Esra), Ahmet Kayakesen (Alp), Rahmi Dilligil (Cemil), İnci Şen (Merhamet), Şebnem Gürsoy (Melike), Tuna Arman (Gülsüm), Selçuk Sazak (Mümtaz), Erol Aydın (Mehmet), Aykut İspir (Burhan), İlsu Olcahan Kubak (Aslı).

Keremcem Kimdir?

Yağmur Tanrısevsin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler