Ana SayfaDizilerKalp Atışı Son Bölüm Nefesleri Kesti

İlgili Postlar

Kalp Atışı Son Bölüm Nefesleri Kesti

Kalp Atışı son bölüm ile dün akşam ekranlara geldi. Yayınlanan Kalp Atışı son bölüm büyük bir heyecan yaşatırken, dizi yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı da başardı.

Show TV’de her Cuma akşamı yayınlanmaya başlayan Kalp Atışı, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Hikayenin giderek derinleştiği dizi, geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarırken gün sonundaki reyting sıralamalarında da iyi sonuçlar almaya başladı. Dün akşam yayınlanan Kalp Atışı son bölüm, izleyenleri adeta ekran b aşına kilitledi.

Kalp Atışı Son Bölümde Neler Oldu?

Ali Asaf ve Eylül aşkında sürekli pürüzler çıkarken, son bölümde Ali Asaf’ın sürprizi kötü bir şekilde sonlanır. Bu arada hastanede de işler yolunda gitmez. Hastane bahçesinde küçük bir kızın bulunması ve bu olayın arka planındaki büyük sır perdesi tüm hastaneyi etkiler. Aynı zamanda hastanede yaşanan hırsızlık ile birlikte büyük sorunların yaşanmaya başlanması Kalp Atışı son bölüm için heyecanı yükseltti. Sinan’ın Eylül’ü hastaneden attırmak için yaptığı plan ise ortaya çıktı ve özellikle Ali Asaf’ın bu gerçekleri öğrenmesi hastanedeki tüm dengeleri değiştirdi. Kalp Atışı son bölüm için en dikkat çeken anlardan birisi ise Eylül’ün artık kendini aşka bırakması oldu. Uzun yıllardan beri Ali Asaf’a karşı aşk besleyen fakat kendini bu konuda sınırlayan Eylül, artık kendini bıraktı.

Dizi için yayınlanan son fragman ise şöyleydi;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler