Ana SayfaDiziler7 Yüz’ün Kadrosuna Belçim Bilgin De Katıldı

İlgili Postlar

7 Yüz’ün Kadrosuna Belçim Bilgin De Katıldı

Türkiye’nin önemli oyuncularından birisi olan Belçim Bilgin yeni bir projeye başladı.

7 Yüz adı ile BluTV’de yayınlanacak olan dizi için anlaşma sağlanan Belçim Bilgin, böylece projeye dahil oldu. Bugüne kadar BluTV’de yayınlanan özgün yapımlar, geniş bir izleyici kitlesine ulaşırken, RTÜK gibi kısıtlamalar olmadığı için de izleyicilerin beğenisini çekiyor. Ekranlara yeni gelecek 7 Yüz dizsinde de yine farklı bir yapımın oluşturulması bekleniyor. Üstelik dizi ekibine Belçim Bilgin gibi önemli isimlerin katılması da bu konuda beklentileri arttırmış durumda.

Belçim Bilgin 7 Bölümlük Özel Diziyle Gelecek

7 bölümlük bir seri olacak 7 Yüz’de izleyenler her bölümde farklı bir hikayeye tanıklık edecek. Her bölümün maksimum 60 dakika olacağı dizi, böylece kısa, öz ve farklı anlatım teknikleri ile izleyenleri etkilemeye çalışacak. Başrolde yer alacak Belçim Bilgin’e dizide eşlik edecek isimlerin büyük bir bölümü de netleşmiş durumda. Açıklamalara göre dizide yer alan diğer oyuncular; Tilbe Saran ve Genco Erkal dışında Ekin Koç, Damla Sönmez, Sinan Tuzcu, Cem Davran, Melisa Sözen, Engin Hepileri, Pınar Göktaş ve Merve Dizdar.

7 Yüz’ün Konusu Ne Olacak?

Dizide yaşamda insanların en çok zorlandığı anlar, duygular işlenecek. Her bölümde farklı bir olayın kurgulanacağı dizi, bu bakımdan farklılık yaratmayı hedefliyor. Dizi ile ilgili henüz çekim tarihleri netleşmezken, önümüzdeki günlerde detayların paylaşılması bekleniyor. Yeni dizi özellikle oyuncunun hayranları için de büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Belçim Bilgin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler