Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'ndan Takipçisine Küfürlü Cevap

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’ndan Takipçisine Küfürlü Cevap

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündeminde konuşulan Şeyma Subaşı, kendisine yorum yapan takipçisine küfürlü cevap verdi. İşte Şeyma Subaşı’nın herkesi şaşırtan cevabı.

Şeyma Subaşı’ndan Aşk İddialarına Cevap

Şeyma Subaşı’ndan Takipçisine Küfürlü Cevap

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan, yaptığı paylaşımlarla zaman zaman magazin gündeminde de konuşulan isimlerden biri olan Şeyma Subaşı, kendisine kötü yorumda bulunan takipçisine çok sert yanıt verdi. Şeyma Subaşı, yurt dışında tatil yapıyor.

Şeyma Subaşı’dan Eleştirilere Yanıt Geldi

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yanında olmayan kızı Melisa’yla ilgili duygusal bir paylaşım yaptı. Şeyma Subaşı fotoğrafının altına kızıyla kavuşmasına son 5 gün olduğunu ve onu çok özlediğini içeren bir mesaj yazdı. Kızıyla ayrı tatil yaptığı zamanlarda eleştirilere maruz kalan Subaşı, bir sosyal medya kullanıcısı da “Geliyorum derken paralardan bahsediyor” deyince takipçisine küfürlü yanıt verdi.

Şeyma Subaşı’nın Yeni Sevgilisi Yanlışlıkla Kadraja Girdi..

ŞEYMA’DAN TAKİPÇİSİNE KÜFÜRLÜ CEVAP

Şeyma Subaşı Kimdir?

Kendisine kötü yorum yapan takipçisine cevap veren Şubaşı, “Tam kuş beyinli ya. Sen ve senin gibi yorum yapan, konuşan ve düşünenler hepiniz salak, kuş beyinlisiniz. İyi ki sizin gibilerle hiç karşılaşmıyorum. Aynı yerlerde bulunmuyorum. Hazımsız, mutsuz, doyumsuz, klavye kahramanları sizi kuş beyinliler. Cidden hala devam mı pis pis yorumlara. Bir si….. gidin profilimden ya” dedi.

Şeyma Subaşı’nın Paylaşımlarına Tepki Yağdı

Şeyma Subaşı'ndan Takipçisine Küfürlü Cevap

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler