Ana SayfaDedikoduBülent Ersoy "Asgari Ücretle Geçinenlere Üzülüyorum."

İlgili Postlar

Bülent Ersoy “Asgari Ücretle Geçinenlere Üzülüyorum.”

Hem yeni yıl, hem de villaları için alışveriş yapan Bülent Ersoy, açıklamalarıyla magazin gündemine oturdu. Bülent Ersoy, asgari ücretle geçinenlere üzüldüğünü söyledi. Divanın tüm açıklamaları haberimizde…

Bülent Ersoy “Asgari Ücretle Geçinenlere Üzülüyorum.”

Alışveriş yaptığı sırada gazetecilerin sorularını cevaplayan Bülent Ersoy, açıklamalarıyla gündeme oturdu. Gazeteciler Bülent Ersoy’a sanatçıların bu dönemde çalışmadıkları için paralarının bitmiş olabilme ihtimali sorusunu sordular. Ersoy, şu yanıtı verdi: “Hazıra dağ dayanmaz diye bir tabir vardır ama yaptıkları yatırımın durumuna bağlı. Dayanma gücü zor. Sadece sanatçılar için değil, insanlar için de zor. Asgari ücretlilere üzülüyorum. Bir dengesizlik oluyor tabii ki. Belirli bir kazancı olan insan asgari ücretle çalışan insanla bir olmayabilir ama bu kadar uçurum… Tabi bunu ancak çeken bilir.” diyerek asgari ücretle çalışanlara üzüldüğünü söyledi.

“Kürklerimi Bağışlayacağım.”

Pandemi döneminde birçok bağışta bulunduğu haberleri sorulan Bülent Ersoy, haberleri doğruladı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamak için kürklerini satmak için bir gece düzenleyeceğini ve kendisi de bu geceye katılacağını söyledi.

Bülent Ersoy "Asgari Ücretle Geçinenlere Üzülüyorum."

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler