Ana SayfaDedikoduÜnlü Modacı Dizide Kıyafeti Kötülenince Olay Çıkarttı!

İlgili Postlar

Ünlü Modacı Dizide Kıyafeti Kötülenince Olay Çıkarttı!

Başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen Menajerimi Ara dizisine sevilen oyuncu Burçin Terzioğlu konuk oldu. Güzel oyuncunun giydiği kıyafet beğenilmeyince ortalık karıştı. Giydiği kıyafet hangi ünlü modacıya aitti?

Menajerimi Ara Dizisinin 14. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı! Dicle Kovulduktan Sonra Hayatının Teklifini Aldı

Ünlü Modacı Dizide Kıyafeti Kötülenince Olay Çıkarttı!

Menajerimi Ara Dizisine Bir Korona Şoku Daha!

Başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen Menajerimi Ara dizisine sevilen oyuncu Burçin Terzioğlu konuk oldu. Burçin Terzioğlu dizide dünya yıldızlarının modacısı olan Rafat İsmayil imzalı tasarım elbiseyi giyindi. Elbise dizide beğenilmeyince ortalık karıştı.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

Terzioğlu’nun dizideki rolü gereği bir ödül töreninde bir elbise giyindi. Güzel oyuncunun giyindiği elbise dünya yıldızlarının modacısı olan Rafat Ismayil’in imzasını taşıyordu. Kıyafetin kötü ve rüküş olduğunu söyleyen menajer ve oyuncuların ısrarı sonrası Terzioğlu’nun canlandırdığı karakterin kıyafeti değiştirildi. Rafat İsmayil, kendisinden izinsiz şekilde tasarımının kullanıldığını ve dizisinde kıyafetinin kötülendiği için itibar kaydı yaşadığını söyledi. Modacı, dünyaca kabul görmüş tasarımının maddi ve manevi kayba maruz kaldığını ileri sürdü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler