Ana SayfaDedikoduHilal Altınbilek'in O Paylaşımı Aşkını İfşa Etti...

İlgili Postlar

Hilal Altınbilek’in O Paylaşımı Aşkını İfşa Etti…

Temmuz ayından bu tarafa aşk yaşadıkları söylenilen, ardından da haklarında ayrıldıkları yönünde haberler çıkan oyuncular Hilal Altınbilek ve Gurur Aydoğan birlikte aşk tatiline çıktılar. Ünlü çiftin sosyal medyadaki o görüntüleri ise aşklarını ispatlar cinstendi.. İşte Detaylar..

Hilal Altınbilek’in Verdiği Cevap Gurur Aydoğan’ı Şoke Etti…

Hilal Altınbilek’in O Paylaşımı Aşkını İfşa Etti…

Belli bir süredir birlikte oldukları haberleriyle magazin gündeminde yer alan Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha karakterine can veren oyuncu Hilal Altınbilek ve Gurur Aydoğan, beraber aşk tatilleri için Kapadokya’nın yolunu tuttular. Ünlü ikiliyi sosyal medya fotoğraf paylaşımları ise ifşa etti.

Kendilerine yöneltilen Aşk sorularını her fırsatta doğru olmadığını söyleyen başarılı oyuncu Hilal Altınbilek ile Gurur Aydoğan’ın aşk  kaçamağını, güzel oyuncunun polar sweatshirt’ü işfa etti..

Üstlerinde Aynı Renk Polarla Paylaşım Yaptılar..

Önce yakışıklı oyuncu Gurur Aydoğan’ın bir poz paylaşmasının sonrasında oyuncu Hilal Altınbilek de aynı renk polarla verdiği son pozu sosyal medya sayfasından paylaştı. İşte Bu detay, ise ünlü ikilinin takipçilerinin gözünden kaçmadı..

Hilal Altınbilek Kimdir?

Önce Gurur Aydoğan Kapadokya’da ki Pozu Sonra İse Hilal Altınbilek’in O Pozu ;

Gurur Aydoğan Hilal Altınbilek Kapadokya
Gurur Aydoğan Hilal Altınbilek Kapadokya

Kerem Alışık’dan Flaş Hilal Altınbilek Açıklaması!

Daha öncesinde Gurur Aydoğan, “Arkadaşlar lütfen yapmayın” derken, onun hemen arkasından oyuncu Altınbilek, “Arkadaşlar çekmeyin. Rica ediyorum” diye konuşmuştu. En son Ünlü ikiliden Gurur Aydoğan; “Hilal yakın arkadaşım, İstanbul’a geldiğinde tabii ki görüşüyoruz” yorumunu yapmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler