Ana SayfaDedikoduHilal Altınbilek'in Verdiği Cevap Gurur Aydoğan'ı Şoke Etti...

İlgili Postlar

Hilal Altınbilek’in Verdiği Cevap Gurur Aydoğan’ı Şoke Etti…

Temmuz’dan bu yana aşk yaşadıkları söylenilen, ardından da haklarında ayrıldıkları yönünde haberler çıkan oyuncular Hilal Altınbilek ve Gurur Aydoğan, geçtiğimiz akşam Bebek Otel’de eğlendiler. Ünlü ikili gece sonunda aynı eve giriş yaparken görüntülenince büyük şok yaşadılar. Güzel oyuncu neler söyledi?. İşte Detaylar..

Kerem Alışık’dan Flaş Hilal Altınbilek Açıklaması!

Hilal Altınbilek’in Verdiği Cevap Gurur Aydoğan’ı Şoke Etti…

Ünlü oyuncular Hilal Altınbilek ile Gurur Aydoğan, geçtiğimiz akşam Bebek Otel’den ayrılırken magazincilerin objektiflerine yansıdılar. Otelden ilk olarak güzel oyuncu Hilal Altınbilek çıktı. Hilal Altınbilek’in magazincilere ayak üstü röportaj verdiği tam o sırada mekandan kız arkadaşlarıyla ayrılan Gurur Aydoğan, hedefi şaşırtmaya çalıştı ama faydalı olamadı..

Hilal Altınbilek: “Gurur’la Arkadaşız”

Güzel oyuncu, röportajında, “Gurur’la arkadaşız” dedi. Vip aracına binen ilal Altınbilek , Gurur Aydoğan’ın bindiği taksiyi takip etti. Levent’te olan bir binanın önünde duran iki ünlü oyuncu, araçlardan inip binaya yöneldi. Levent’de ki binaya ilk Gurur Aydoğan girerken, patlayan flaşlar karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Hilal Altınbilek Kimdir?

Milliyet haberin yapmış olduğu Mesut Yılmaz’ın yazdığı özel haberine göre; Gurur Aydoğan, “Arkadaşlar lütfen yapmayın” derken, onun hemen arkasından binaya giren oyuncu, “Arkadaşlar çekmeyin. Rica ediyorum” diye konuştu. Ünlü ikilinin yeniden barıştıkları iddia edildi.

Temmuz Ayından Bu Yana Birliktelerdi..

Merhum sanatçı Oya Aydoğan’ın oğlu olan oyuncu Gurur Aydoğan ile oyuncu Hilal Altınbilek, geçtiğimiz Temmuz ayında Çeşme Dalyan The Beach Of Momo’da magazincilerce görüntülenmişti. Gün boyu birlikte görüntülenen Gurur Aydoğan ile Hilal Altınbilek, sonrasında el ele denize dalmışlardı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler