Ana SayfaÜnlülerHakim Karşısına Çıkan Halil Sezai Hakkında Ne Karar Verildi...

İlgili Postlar

Hakim Karşısına Çıkan Halil Sezai Hakkında Ne Karar Verildi…

Tuzla’da kiralandığı evde film çekimlerine izin vermek istemeyen yan komşusu 67 yaşındaki Hüseyin Merç’i darp ettiği iddiasıyla hakkında 5 ayrı suçtan 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık sanatçı Halil Sezai, ilk defa bugün hakim karşısına çıktı. Halil Sezai hakkında ne kadar hapis kararı alındı? Tüm Detaylar Haberimizde..

Halil Sezai Davasında Son Gelişmeler

Hakim Karşısına Çıkan Halil Sezai Hakkında Ne Karar Verildi…

Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi’n de yapılan duruşmaya ünlü sanatçı Halil Sezai, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi’yle bağlanırken, iddiada darp edilen Hüseyin Meriç ise avukatları ile katıldı.

İddianamede Kaydedildi Detaylar..

Sanatçı Halil Sezai’nin Hüseyin Meriç’nin evine girdiği yönündeki iddiayı kabul etmediği belirtilen iddianamede, “Olay günü taraflar arasında gürültü yapma meselesi yüzünden tartışma yaşandığı, bu tartışma esnasında şüpheli Halil Sezai’nin müşteki Hüseyin Meriç’e hitaben elinde bulunan yaklaşık 30 santimlik odun parçası ile tehdit ettiği, küfür ve hakaret ettiği, odun parçası, tekme ve yumruk ile yaraladığı, müştekinin basit tıbbi müdahale ile giderilecek şekilde yaralandığı” kaydedildi.

Halil Sezai kimdir?

Ayrıca iddianamede şüphelinin, “Alenen hakaret”, “Konut dokunulmazlığını ihlal”, “Silahla kasten yaralama”, “Silahla tehdit” ve “Mala zarar verme” suçlarından 3 yıl 7 ay 15 günden 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi..

Halil Sezai Hakkında Karar Verildi..

13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Halil Sezai davasında karar çıktı. Ünlü sanatçı, 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılırken kararla birlikte tahliyesine karar verildi.

Halil Sezai’nin Yaşlı Komşusunu Dövdüğü Görüntüleri Sonrası Şaşırtan Savunması..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler