Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Yeni Sevgilisi Yanlışlıkla Kadraja Girdi..

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Yeni Sevgilisi Yanlışlıkla Kadraja Girdi..

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın eski eşi fenomen Şeyma Subaşı, en son dj sevgilisi Guido Senia ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir yalnızdı. Ünlü fenomen’in son olarak sosyal medya’dan yayınladığı dans görüntüsünde Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile beraber olduğu görüldü. Mısırlı yatırımcının yanlışlıkla kamera kadrajına girmesi ise tüm dikkatleri üzerine çekti.. Detaylar Haberimizde..

Şeyma Subaşı’nın Yeni Sevgilisi Yanlışlıkla Kadraja Girdi..

Pandemi döneminin ilk günlerinde karantina zamanlarını Türkiye’de  İtalyan asıllı dj sevgilisi Guido Senia ile geçiren ünlü medyacı Acun Ilıcalı’nın çocuğu Melisa’nın annesi Şeyma Subaşı, normalleşme döneminin başlamasıyla Amerika’ya gitmişti.

Kısa bir dönem sonra da İtalyan sevgilisiyle ayrıldığını açıklayan ünlü fenomen geçtiğimiz haftalarda adı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile konuşulan Şeyma Subaşı, yayınladığı son dans videosunda bu beraberliği onaylar gibiydi.

Yanlışlıkla Kadraja Girdi Ve Kaçtı

Şeyma Subaşı’nın dans ettiği görüntülerin çekildiği videonun ilk saniyelerinde yeni sevgilisi olduğu öne sürülen mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi kadrajdaydı..

Şeyma’nın Umrumda Olmadı..

Kameranın kadrajında olduğunu fark edince hemen uzaklaşan  Mohammed Alsaloussi ise dikkatlerden kaçmadı. Diğer yandan ünlü fenomen bomba dansını sürdürmeye devam etti.

Şubaşı Partiler Arası Yarış Ediyor…

Covid 19 ‘un yaygın olduğu bu dönemlerde katıldığı partiler sebebiyle ard arda eleştiri alan fenomen Şeyma Subaşı, bir defa daha yoğun tepkileri çekecek gibi duruyor..

Dedikoduların Fitilini Ateşledi..

Yaptığı kalça dansıyla ağızları açık bırakan ünlü fenomen’in parti başlamadan önce yayınladığı paylaşımları ise olay olmuştu. Ünlü model Ferrari marka bir aracın sağ koltuğunda oturan Subaşı’nın çektiği görüntüler ise son bir dedikodunun daha fitilini ateşledi bile

Şeyma Subaşı’nın Paylaşımlarına Tepki Yağdı

İşte Şeyma Subaşı’nın Mısırlı Yeni Sevgilisi..

https://www.youtube.com/watch?v=tYyMWtYkgzg

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler