Ana SayfaDedikoduCan Yaman Esmer Bir Güzelle Yakalandı

İlgili Postlar

Can Yaman Esmer Bir Güzelle Yakalandı

Geçtiğimiz sene libido açıklamasıyla gündeme damgasını vuran Can Yaman geçtiğimiz gece gizemli bir kadınla görüntülendi. Ortaköy’de bir mekanda görüntülenen ünlü oyuncu basından kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı. Can Yaman esmer bir güzelle yakalandı. Can Yaman’ın yanındaki kadın kimdi? Can Yaman’ın sevgilisi mi var?  İşte merak edilen tüm detaylar;

Demet Özdemir’den Sonra Çapkınlık Turu Attı

“Erkenci Kuş” dizisindeki rol arkadaşı Demet Özdemir’le uzun bir süre aşk yaşadığı iddia edilen Can Yaman’ın ilişkisi dizinin finaline yakın bitmişti. Yollarını ayırdıktan sonra çok geçmeden her iki isimde başkalarıyla yakalanmıştı. Demet Özdemir eski sevgilisi Seçkin Özdemir’in sevgilisi Kaan Yıldırım’la tatile çıkarken, Can Yaman İstanbul gecelerinde çapkınlık turu atmış ve bir ay içinde pek çok kez objektiflere yakalanmıştı.

Demet Özdemir Kimdir?

Can Yaman İfşa Oldu

Enise Sude yakışıklı oyuncu Can Yaman ile yaptığı konuşmaları ifşa ederek yayınladı. Yetenekli oyuncunun “Canlı gördüğünde fikrin değişir belki küçük hanım” diyerek gönderdiği mesajları silmesi ve gizliden aramak istemesi ise dikkat çekmişti. Can Yaman’ın mesajlarının sosyal medyaya yayılması ise sosyal medya da kimilerini kızdırmış, kimilerinin alay konusu olmuştu.

Can Yaman’dan Demet Özdemir Yorumu!

Can Yaman Esmer Bir Güzelle Yakalandı

Can Yaman Çapkınlık Turunda Yakalandı
Can Yaman Çapkınlık Turunda Yakalandı

Can Yaman, önceki gece Ortaköy’de bir mekanda görüntülendi. Esmer bir kadınla sabaha kadar eğlenen oyuncu, kapıda muhabirlerin olduğunu öğrenince çareyi mekanda bir süre beklemekte buldu. Mekanı deniz taksiyle terk etmeye karar veren Yaman, sabah 05.00’te Bebek’teki ofisine VIP araçla geldi. Tam araçtan ineceği sırada karşısında yine habercileri gören oyuncu şoke oldu. Şoföre oradan uzaklaşmalarını söyleyen Can Yaman gözden kaybolurken arkadaşları ise gazetecilere “Neden çekiyorsunuz? Çekmeyin” diye tepki gösterdi.

Can Yaman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler