Ana SayfaDedikoduCan Yaman'dan Demet Özdemir Yorumu!

İlgili Postlar

Can Yaman’dan Demet Özdemir Yorumu!

Sosyal medyayı sık kullanan isimlerden olan ünlü oyuncu Demet Özdemir, dün yaptığı bir paylaşımındaki bir yorum dikkat çekti. Yaman’ın “Demet’in libidosu yüksekti, snop bir kız olsa bu uyumu yakalayamazdık” sözlerinin arından arası açıldığı iddia edilmiş ve Özdemir’in Can Yaman’lakonuşmama kararı aldığı söylenmişti ki Can Yaman’dan Demet Özdemir yorumu geldi. İşte Can Yaman’ın o sözleri;

Diziydi Gerçek Oldu

2018 senesinde Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Erkenci Kuş” dizisinin setinde tanışan Can Yaman ve Demet Özdemir başlarda çok yakın iki arkadaş olmuştu. Ancak dizisinin devam etmesi ikili arasındaki ilişkiyi de değiştirdi ve senaryo gereği birlikte olan ikili aşklarını gerçek hayata taşıdı. Birbirlerine çok yakışıkları yönünde yorumlar alan çiftin aşkı dizisinin finaline bir hafta kala bitti.

Demet Özdemir Ve Can Yaman İşte Böyle Yakalandı!

Dizi Bitti Aşk Bitti

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın dizisinin finaliyle birbirinden ayrılması reklam ilişkisi yaşadıklarına dair iddiaların gündeme gelmesine neden oldu. Kısa bir süre sonra yaz tatilinde Kaan Yıldırım’la birlikte yakalanan Demet Özdemir Can Yaman hakkında yaptığı “Kendisiyle gurur duydum. İnşallah başarılarının devamı gelir. Aynı işte rol aldığım partnerimin bu şekilde karşılanması gurur verici bir şey.” açıklamasını yapmış neden ayrıldıkları yönündeki soruları ise yanıtsız bırakmıştı.

Demet Özdemir Kimdir?

Can Yaman’dan Demet Özdemir Yorumu!

Ayrıldıktan sonra arkadaş kaldığı söylenen çiftin dostluğunu bozanın Can Yaman‘ın “Demet’in libidosu yüksekti, snop bir kız olsa bu uyumu yakalayamazdık” sözleri olduğu hatta bu açıklamanın ardından Özdemir’in çok sinirlenerek Yaman’a “Bir daha adımı ağzına alma” dediği iddia edilmişti. Uzun bir süredir birbirleriyle konuşmayan eski sevgililerin sessizliğini Can Yaman bozdu. Özdemir’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafına “C vitaminini giymişsin :)” yorumunu yapan Can Yaman herkesi çok şaşırttı.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman'dan Demet Özdemir Yorumu!
Can Yaman’dan Demet Özdemir Yorumu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler