Ana SayfaÜnlülerDoğanay Tüzüngüç'ün Korona Şarkısı Rekorlar Kırıyor!..

İlgili Postlar

Doğanay Tüzüngüç’ün Korona Şarkısı Rekorlar Kırıyor!..

Ünlü müzisyen Doğanay Tüzüngüç, söylediği Korona şarkısıyla rekorlar kırıyor. Dünyaca ünlü Kübalı şarkıcı Camila Cabello’nun sevilen Havana şarkısını kendine özgü bir biçimde yorumlayarak Korona virüse uyarlayan Doğanay Tüzüngüç’ün söylediği şarkı sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Şarkı ve hikayesi Haberimizde..

Doğanay Tüzüngüç’ün Korona Şarkısı Rekorlar Kırıyor!..

Ünlü müzisyen, Doğanay Tüzüngüç, uyarladığı şarkıda dünyayı saran salgın koronavirüse karşı alınması gereken önlemlere eğlenceli bir şekilde dikkat çekiyor.

Sosyal medyada yüzlerce kullanıcı tarafından paylaşılan Korona parçasına müzisyen Doğanay Tüzüngüç’ün takipçilerinden aşırı eğlenceli alternatif klipler de gelmeye devam ediyor.

Doğanay Tüzüngüç: “Havana Derken Korona Çıktı”

Korona Şarkısını çektiği köşesinden soruları da cevaplayan Doğanay Tüzüngüç, “Dürüst olmak zorundayım, hiçbir plan program, şunu yapayım, bunu yapayım gibi bir şey olmadı. Evime şarkının orijinali olan ’Havana’yı söylerken, birden ’korona’ çıktı. Size samimiyetimle söyleyeceğim, 25 dakikamı almadı bunu yazmak. Planlamadan, etmeden şarkının mezurlarına uydurdum, mikrofonumu açtım ve okudum. Birkaç grubumla paylaştım.”

Doğanay Tüzüngüç Kimdir?

Doğanay Tüzüngüç ile ilgili görsel sonucu

“Ellerini Yıkayan İnsanlar Klip Yapıp Bana Gönderiyor!”

Ellerini yıkadığı videolarla kendisine klip yapıp gönderen insanlar olduğunu söyleyen ünlü müzisyen, “Bu bağlamda farkındalık demeyeyim de olayı belki biraz korkunç halden çıkarıp sevimli bir hale getirip, belki böyle pembe pamuğa sarıp sunabildim diye düşünüyorum. Ama genel olarak şarkının farkındalık yarattığı konusuna katılmıyorum. İnsanlar zaten farkına vardılar pek çok şeyin.”

İşte Doğanay Tüzüngüç Rekor Kıran Korona Şarkısı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler