Ana SayfaÜnlüler71 Yaşındaki Sanatçı Yasağı Deldi Yürüyüşe Çıktı!..

İlgili Postlar

71 Yaşındaki Sanatçı Yasağı Deldi Yürüyüşe Çıktı!..

Türkiye’nin ünlü besteci ve şarkıcılarından 71 yaşındaki Selami Şahin, dışarının boş olmasından istifade ederek yüz maskesi yarım takılı bir şekilde Bebek sahilde yürüyüş yaparken objektiflere yakalandı. Detaylar Haberimizde..

Selami Şahin Radyocu Eftelya’nın İddialarına İlk Defa Cevap Verdi..

71 Yaşındaki Sanatçı Yasağı Deldi Yürüyüşe Çıktı!..

Çin’in Vuhan kentinde doğup İtalya’yı kasup kavuran, Amerika’dan İspanya’ya kadar dünyanın kan ağladığı salgın korona dan dolayı sorumlular çok ciddi bir şekilde ısrarlar “65 yaş üzerindekiler evden çıkmasın” uyarısı yapıpi Ünlü isimler de dahil olmak üzere sosyal medya hesaplarından yayınladıkları paylaşımlarla takipçilerine Evde kal çağrısı yapıyorlar. Fakat ne var ki 71 yaşına gelen halka mal olmuş ünlü şarkıcı Selami Şahin bu kuralları hiçe saydı.

selami şahin ile ilgili görsel sonucu

Kendisini Bebek Sahiline Attı!..

Son dönemlerde Türkiye’yi de hızlı bir şekilde etkisi altına çeken ve her saat ölü sayısı artan koronavirüs salgını nedeniyle sokakların boşalmış olmasını avanyaja çeviren Selami Şahin  kendisini Bebek‘e sahiline attı. Selami Şahin’in maske ve eldiven tedbirini aldığı görüldü.

Selami Şahin kimdir?

Selami Şahin: “Aman Eşim Görmesin”

71 yaşınna gelen usta şarkıcı Selami Şahin’in, sağlık uzmanlarının ve resmi yetkililerin özellikle 60 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkmaması yönündeki ikazlarını dikkate almayarak dışarı çıkması ve sevenleri ile fotoğraf çektirerek sohbet ederken sosyal mesafeye uymaması ise dikkatleri üzerine çekti.

O sırada görüntülendiğini fark edince de usta sanatçı “Aman eşim bunları görmesin. Bir dizi yasak koymuştu. Çok kızar, yanarım” ifadelerini kullandı.

71 yaşındaki sanatçı uyarılarına rağmen yürüyüşe çıktı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler