Ana SayfaDedikoduKalçasında tuvalet kağıdı sektiren Kerimcan Durmaz, ünlü isimlere meydan okudu

İlgili Postlar

Kalçasında tuvalet kağıdı sektiren Kerimcan Durmaz, ünlü isimlere meydan okudu

Tüm dünyayı esiri altına alan koronavirüse karşı evden çıkmayanların başlattığı tuvalet kağıdı sektirme akımına uğrayan Kerimcan Durmaz, farkındalığını ortaya koymak için tuvalet kağıdını ayağıyla değil kalçasının üzerine koyarak sektirdi. Instagram’dan video paylaşan Durmaz, ünlü isimlere de tuvalet kağıdıyla yaptığı şovla meydan okudu.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten ölenlerin sayısı 14 bini geçti. Virüsün Türkiye’ye gelmesiyle evlerine kapanan vatandaşlar ise tuvalet kağıdı sektirme yarışı başladı. Akıma son uyan isim ise sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz oldu.

Kerimcan Durmaz kimdir ?

Kalçasında tuvalet kağıdı sektirme şovu

Duygu Özaslan kimdir ?

Futbolcular arasında  yayılan tuvalet kağıdı sektirme challenge ile insanlar evlerini adeta tuvalet sektirme yarışına girdi. Birçok ünlü  ismin ayaklarını kullanarak tuvalet kağıdı sektirmesine dahil olan Kerimcan Durmaz, kalçasının üzerine koyduğu tuvalet kağıdını sektirdi. Bu anları sosyal medya  hesabından paylaşan Durmaz, “Sıkıyorsa bunu yapın! twerkchallenge yapabilen varsa buyursun” diyerek Didem Soydan, İrem Derici, Duygu Özaslan, Berkcan Güven ve Ali Biçim’e tuvalet kağıdı sektirmeyle meydan okudu.

Berkcan Güven kimdir ?

Ben daha normalini yapamıyorum

İrem Derici kimdir ?

Kerimcan’ın meydan okumasına cevap veren ünlü şarkıcı İrem Derici, “Ya bi git ben daha normalini yapamıyorum” dedi.

Didem Soydan kimdir ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler