Ana SayfaÜnlülerSermiyan Midyat Arka Kapıdan Kaçtı

İlgili Postlar

Sermiyan Midyat Arka Kapıdan Kaçtı

Sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ve tehdit ettiği gerekçesi ile 8 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Sermiyan Midyat önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Görüntülenmemek için bulunduğu mekanı arka kapıdan terk etti. Detaylar haberimizin devamında….

Sermiyan Midyat kimdir?

Sevcan Yaşar kimdir?

Sermiyan Midyat Mekandan Kaçarak Uzaklaştı

Birlikte yaşadığı sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ve tehdit ettiği öne sürülen oyuncu Sermiyan Midyat önceki akşam Cihangir’de bir mekanda görüntülendi. Kapıda gazetecilerin olduğunu öğrenen Midyat mekanı arka kapıdan kaçarak terk etti.

sermiyan-midyat

“Zincirleme Tehdit” ve “Kasten Yaralama” Suçlarından Hapis İstemi

Oyuncu Sermiyan Midyat’a birlikte yaşadığı kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ve tehdit ettiğinide dair yürütülen soruşturma tamamlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede;

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar’ın arkadaş oldukları, aynı evde oturdukları, 16 Nisan’da Sermiyan Midyat’ın Sevcan Yaşar’a bağırarak küfür ve hakaret ve şeklinde tehdit ettiği anlatıldı.

Sevcan Yaşar’ın 4 Mayıs 2020 tarihinde ise evden ayrılmak için eşyalarını topladığı sırada Sermiyan Midyat’ın hakaret ettiği ve ‘Sen benim düşmanımsın bundan sonra.

Yapabileceğim bütün kötülükleri yapacağım sana. Aynı sektördeyiz, iş bulamayacaksın’ diyerek tehdit ettiğinin belirtildiği iddianamede, ablasını arayan Sevcan Yaşar’a;

“Bak ben seni evden döve döve nasıl çıkarıyorum” diyerek tehditte bulunduğu kaydedildi.

Sevcan Yaşar, Dayak Yediği Tüyler Ürpertici O Günü Anlattı!

Komşulardan Yardım İstedi

Semiyan Midyat’ın evden çıkmak isteyen Yaşar’ı yerde sürüklediği ve darp ettiği, Orhan’ın komşulardan yardım istediği ve olay yerine polislerin geldiği anlatıldı.

Karakolda da Sermiyan Midyat’ın Sevcan Yaşar’a yönelik ‘Senin cesedin çıkacak buradan’ ve ‘benim adım Sermiyan Midyat, bu işin peşini bırakmayacağım, sizinle görüşeceğim, göreceksiniz’ diyerek tehdit ettiği söylendi.  Olay tarihinde Sevcan Yaşar’ın da Sermiyan Midyat’ı basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek şekilde yaraladığı anlatıldı.

İddianamede, müşteki şüpheli Sermiyan Midyat’ın “zincirleme hakaret”, “zincirleme tehdit” ve “kasten yaralama” suçlarından toplamda 1 yıl 3 aydan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Diğer müşteki şüpheli Sevcan Yaşar’ın ise “kasten yaralama” suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. İddianameyi kabul eden Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesi, yargılamaya önümüzdeki günlerde başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler